BRITANSKI TENISER PRORAČUNAO KOLIKO ĆE GREN SLEMOVA NOVAK OSVOJITI: "Postaće najbolji računajući muškarce i žene"!
Foto: EPA/Gerry Penny

velike pohvale

BRITANSKI TENISER PRORAČUNAO KOLIKO ĆE GREN SLEMOVA NOVAK OSVOJITI: "Postaće najbolji računajući muškarce i žene"!

Ispred njega je Grend slem u koji ulazi sa najvećim pritiskom u svom životu. Nema Federera, Nadala, ali Medvedev, Cicipas i Zverev igraju sjajno

Objavljeno:

Bivši svetski broj četiri Greg Rusedski smatra da je teško pronaći argumente da Novak Đoković nije najbolji teniser svih vremena.

Srpski as je ove sezone osvojio sva tri Grend slema, stigao do brojke od 20, koliko imaju Rodžer Federer i Rafael Nadal, a takođe ne nazire mu se kraj na vrhu ATP liste.

Ako osvoji i US open onda će probiti sve rekorde, smatra Britanac.

- Mislim da će Novak doći do 25. Grend slema i postati najbolji Grend slem pobednik računajući muškarce i žene. Kako je GOAT debata uvek prisutna, pitanje toga neće biti kada bude ima pet slemova više od Federera i Nadala - počeo je Rusedski.

Britanac je dodatno pojasnio.

- Teško je dati protivargument čoveku koji je vezao 'kalendarski Grend slem' i osvojio ig 25. Znajući kako Novak radi, hteće da napravi distancu između sebe i ostale dvojice tenisera, kako bi prekinuo debatu. Blagosloveni smo što možemo da gledamo 'veliku trojku' u istom sportu, ali mislim da će Novak srušiti sve rekorde - rekao je Rusedski i "poentirao":

Novak Đoković
foto: Profimedia

- Jedini način na koji se daje sud su brojevi, a Novak tu ima prednost. Brojevi ne lažu - govori on.

Predstojeći US open mu je jedan od najznačajnih turnira u karijeri, smatra Rusedski.

- Ispred njega je Grend slem u koji ulazi sa najvećim pritiskom u svom životu. Nema Federera, Nadala, ali Medvedev, Cicipas i Zverev igraju sjajno. Ogroman teret je pred njim, da stane ispred Rafe i Rodžera. Zato će Ju Es open biti poseban - zaključio je.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.