RUBLJOV OPRAVDAVA POTEZ MEDVEDEVA: "Mislim da su emocije bile tu, jer je bio frustriran što nije vratio lopticu"!
Foto: EPA/Christian Bruna

RAZUME SITUACIJU

RUBLJOV OPRAVDAVA POTEZ MEDVEDEVA: "Mislim da su emocije bile tu, jer je bio frustriran što nije vratio lopticu"!

Bilo bi posebno, jer bi to bio prvi Masters. Ovde se dešavaju mnoge stvari koje me menjaju, lepe uspomene. Ova nedelja je za mene neverovatan. Daću sve od sebe i to je sve što mogu da kažem

Objavljeno:

Ruski teniser Andrej Rubljov prokomentarisao je incident u kojem je učestvovao njegov zemljak Danil Medvedev.

Tokom njihovog meča drugi igrač sveta je udario u kameru, postavljenu blizu terena, i tom prilikom se lakše povredio, ali i iznervirao.

Čak je i najavio da će nekog tužiti zbog ovoga.

- Bila je to teška situacija, često se dešava, čak i meni ponekad. Kada se udaljite od osnovne linije, možete da udarite u predmete, sudiju, stolicu... Sada se desilo da je Danil udario u kameru. Naravno da je u tom trenutku bilo opasno. Nije dobro za sportistu jer je mogao da se povredi. Nadam se da je s njim sve u redu, izgleda da nije ništa ozbiljno bilo - rekao je Rubljov i dodao:

Danil Medvedev
foto: Profimedia

- Mislim da su emocije bile tu, jer je bio frustriran što nije mogao lopticu da vrati, te je ona udarila u kameru. Sigurno je zabolelo u tom trenutku, ali da, često se dešava. Mislim da se to dogodilo Gofanu u Monte Karlu, kada je uganuo zglob. Nadajmo se da je Danil zdrav i da će biti spreman za Njujork. Nisam razgovarao s njim -

Rubljov će u finalu od 22.30 igrati protiv Saše Zvereva.

- Bilo bi posebno, jer bi to bio prvi Masters. Ovde se dešavaju mnoge stvari koje me menjaju, lepe uspomene. Ova nedelja je za mene neverovatan. Daću sve od sebe i to je sve što mogu da kažem - istakao je Rubljov.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.