NOVI RAZLOG DA PLAČE - OSAKA ISPALA OD 76. NA SVETU: Tajhman posle senzacije čeka duel sa olimpijskom šampiomkom!
Foto: Profimedia

wta sinsinati

NOVI RAZLOG DA PLAČE - OSAKA ISPALA OD 76. NA SVETU: Tajhman posle senzacije čeka duel sa olimpijskom šampiomkom!

Ovo je prvi put da je Naomi Osaka izgubila od teniserke koja nije u Top 50 WTA liste

Objavljeno:

Japanska teniserka Naomi Osaka eliminisana je u osmini finala turnira u Sinsinatiju, pošto je prošle noći izgubila od Džil Tajhman iz Švajcarske sa 3:6, 6:3, 6:3.

Tajhman, trenutno 76. teniserka sveta, savladala je drugu na WTA listi posle nešto više od dva sata igre. Ovo je prvi put da je Naomi Osaka izgubila od teniserke koja nije u Top 50.

Džil Tajhman
foto: Profimedia

Ona će u četvrtfinalu igrati protiv sunarodnice, olimpijske prvakinje Belinde Benčić kojoj je Čehinja Karolina Muhova predala meč. Benčić je u trenutku predaje vodila sa 7:5, 2:1.

U četvrtfinale se plasirala i Paula Badosa iz Španije koja je u osmini finala bila bolja od Kazahstanke Jelene Ribakine sa 6:2, 7:6. Badosa će u narednoj rundi igrati protiv Čehinje Karoline Pliškove koja je u dva seta eliminisala Amerikanku Džesiku Pegulu.

Ranije sinoć, plasman u četvrtfinale obezbedile su još dve češke teniserke, Barbora Krejčikova i Petra Kvitova.

Krejčikova je bila bolja od Garbinje Muguruse iz Španije u tri seta i u četvrtfinalu će igrati protiv Australijanke Ešli Barti, dok je Kvitova slavila protiv Tunižanke Ons Žabur i njena naredna protivnica će biti Nemica Anđelik Kerber.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.