CICIPASA JOŠ UVEK BOLI PORAZ OD NOVAKA: Sada je to deo prošlosti, ali teško je sve to progutati
Foto: Profimedia

nije lako zaboraviti

CICIPASA JOŠ UVEK BOLI PORAZ OD NOVAKA: Sada je to deo prošlosti, ali teško je sve to progutati

Grčki teniser je ove nedelje stigao do polufinala Mastersu u Torontu

Objavljeno:

Stefanos Cicipas je završio učešće na Mastersu u Torontu u polufinalu porazom od Rejlija Opelke u tri seta.

Grčki teniser je bio vema ljut na sebe zbog toga što nije uspeo da se plasira u finale, ali rekao je da je sve to deo procesa kako bi napredovao.

Cicipas je tokom boravka u Torontu otkrio da je veliki fan Nikole Tesle. Treći reket sveta priznao je da još nije izašao sasvim na kraj sa porazom od Novaka Đokovića u finalu Rolan Garosa.

- Trebalo mi je dosta vremena. Teško je to izbrisati iz sećanja. Sada je to deo prošlosti, ali teško je sve to progutati. Isto tako, to je nemoguće promeniti jer to je ishod nečega što se dogodilo. Jedini način je da idem napred, da se moja frustracija pretvori u nešto jače, sledeći put.

Stefanos Cicipas
foto: Profimedia

Još jednom je podvukao da polako dolazi do smene generacija i da neki mlađi "dolaze".

- Imamo mnogo mladih igrača, dopadaju mi se obračuni sa mnogima od njih. Vidim ih kao potencijalne kandidate za grend slem finala, ovaj sport izgleda dobro. Svi se razlikujemo kao ličnosti, po stilu igre, mnogo čemu. To dolazi od naših kulturoloških razlika, stvari koje možemo da ponudimo našem sportu. Protiv mnogih mlađih mi je teško da igram i svestan sam da sam bio deo tog njihovog napredovanja. Igrao sam protiv njih pre tri ili četiri godine, evo suočavamo se na terenu i sada. Vidim koliko su napredovali - zaključio je Cicipas.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.