STARIJI ZVEREV STAO UZ ĐOKOVIĆA: Novak će se vratiti jači već na US Openu, on je veliki šampion
Foto: Profimedia

HVALIO NAJBOLJEG NA SVETU

STARIJI ZVEREV STAO UZ ĐOKOVIĆA: Novak će se vratiti jači već na US Openu, on je veliki šampion

Srpski teniser u subotu se bori za dve bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju

Objavljeno:

Miša Zverev, brat Aleksandra Zvereva, koji je posle preokreta savladao Novaka Đokovića izjavio je da je prvi teniser sveta veliki šampion i da će se nakon bolnog poraza i oproštaja od zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju, vratiti već na US Openu.

- Novak je neverovatan. On je veliki šampion zato što je u stanju da se vrati nakon dva seta minusa, bila je lepota gledati ga na Rolan Garosu. Izgleda nepobedivo kada igra duge mečeve. Kada odredi cilj, pretežno ga i ostvari. Ove godine mu je bio cilj da osvoji zlatni Slem. Zbog toga je Sašina pobeda još veća, jer ga je sprečio u tome. Novak će se vratiti jači, a taj povratak očekujem već na US Openu - rekao je Miša.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Miša je otkrio šta je Saša uradio pre nego što se rezultat promenio u njegovu korist.

- Gubio je 6:1 i 3:2, kada je Novak servirao. Saša je promenio znojnicu, umesto svetlo pink i crvene, stavio je crno-belu. To su boje Nemačke i tad sam pomislio, "sad će sve da preokrene". Mislim da je ta znojnica bila tajna uspeha - rekao je Miša Zverev.

Miša Zverev dao je i svoje mišljenje predstojećeg finala.

- Mislim da će Saša uspeti. Koncentrisan je i želi to zlato. Sada igra protiv Hačanova. On je neverovatno dobar igrač i Saša je već gubio od njega. Ipak, pobediti Novaka u polufinalu bio je veliki izazov. Kada uradite tako nešto osećate ogromno samopouzdanje. Saša je dvometraš, ali u tom finalu će se osećati kao da ima 2.20 - našalio se stariji Zverev.

Kada je reč o Đokoviću, Novak će se u subotu boriti za bronzu protiv Pabla Karenja Buste, a isto odličje bi mogao da dobije i u miksu gde sa Ninom Stojanović igra protiv Ešli Barti i Džona Pirsa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.