FONJINI U KIPTAO OD BESA, SVAŠTA JE GOVORIO: Na kraju je optužen za HOMOFOBIJU - ŠOKANTNO!
Foto: Profimedia

strašno

FONJINI U KIPTAO OD BESA, SVAŠTA JE GOVORIO: Na kraju je optužen za HOMOFOBIJU - ŠOKANTNO!

Povodom svega digla se velika frka u javnosti zbog koje je i Italijan morao da se oglasi i razjasni jer je optužen za homofobiju

Objavljeno:

Italijanski teniser Fabio Fonjini je u besu koji ga često obuzme svašta izgovorio tokom burnog meča sa Danilom Medvedevim na kome je i Rus kipteo od besa i toplote, ali je ipak pobedio.

U trenutku kada je Fonjini promašio ritern, sebe je više puta nazvao "pe**ru", što se čulo u prenosu pošto nije bilo navijača na tribinama, a povodom svega digla se velika frka u javnosti zbog koje je i Italijan morao da se oglasi i razjasni jer je optužen za homofobiju.

- Vrućina mi je udarila u glavu - napisao je Fonjini na Instagramu.

- Na današnjem meču sam za samog sebe koristio baš glup izraz. Očigledno, nisam želeo nikoga da uvredim tim potezom. Volim LGBT zajednicu i izvinjavam se zbog gluposti koju sam izgovorio - dodao je Italijan.

Fabio Fonjini
foto: printscreen/instagram/fabiofogna

Reč koju je Italijan izgovorio je "frocio" i zapravo je uvredljiva reč za homoseksualce u njegovoj zemlji, a za sada nije poznato da li će protiv Fonjinija biti pokrenuta interna istraga zbog koje bi mogla da mu preti kazna - ili će se završiti samo na njegovom izvinjenju putem Instagrama.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.