NOVAK POKAZAO KAKVA JE LJUDINA: Đokovićevi navijači su neprevaziđeni - a za ovog je imao POSEBNU PORUKU!
Foto: EPA/Neil Hall

upornost nagrađena

NOVAK POKAZAO KAKVA JE LJUDINA: Đokovićevi navijači su neprevaziđeni - a za ovog je imao POSEBNU PORUKU!

Rebeka i Beti su sigurno oduševljene, kao i armija Novakovih pratilaca

Objavljeno:

Novak Đoković definitivno ima posebne navijače. Početkom Vimbldona jedna starija gospođa sa Noletovom slikom gde je go do pasa je skrenula pažnju novinara na tribinama Centralnog terena, a u finalu se posebno istakla mala Azijatkinja Ivanka koja je za svesrdnu podršku nagrađena reketom pobednika.

Sada je jedna ljubiteljka retkih sportova i novinarka amaterka Rebeka Forand na Tviteru privukla simpatije Novakovih pratioca jer je opisala još jednog Đokovićevog veliokog fana - svoju 92-godišnju tetku Beti!

Novak Đoković
foto: Profimedia

- Zdravo, Novače! Ima li šanse da pozdravimo moju 92-godišnju tetku Beti koja je jedan od tvojih najvećih navijača? Ona je u boilnici i propustila je tvoju pobedu ove nedelje, ali to je prvo za šta je pitala kada se probudila!

Zatim je Rebeka napisala novu poruku:

- Zadivljena sam koliko interakcije dobijam! Pravim skrinšotove svih lepih želja i šaljem ih tetki Beti! Hvala vam svima mnogo. Ona je još u bolnici u Pensilvaniji, ali je mnogo bolje! Znam da bi volela da se oglasi i Nole - tegovala je Amerikanka za kraj još jednom srpskog tenisera i - uspelo joj je.

Odgovor je stigao, i to kakav.

- Molim vas, recite tetki Beti da je privilegija imati je za fana! I da ozdravi što pre - napisao je Nole uz retvit Rebekinog posta.

Rebeka i Beti su sigurno oduševljene, kao i armija Novakovih pratilaca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.