OTKRIVEN JE IDENTITET MALE AZIJATKINJE KOJA JE DOBILA REKET OD NOLETA: Nosi prelepo srpsko ime - Čik pogodite koje!
Foto: Profimedia

neverovatno

OTKRIVEN JE IDENTITET MALE AZIJATKINJE KOJA JE DOBILA REKET OD NOLETA: Nosi prelepo srpsko ime - Čik pogodite koje!

Upravo su njih dve napravile transparent na kome je pisalo NOVAK, a svaka reč je imala posebno značenje na engleskom jeziku.

Objavljeno: 10:29h

Juče nakon pobede u finalu Vimbldona, najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, poklonio je reket preslatkoj Azijatkinji, koja ga je sve vreme bodrila sa tribina.

Britanski Telegraf uspeo je da dođe do porodice devojčice, pa je razgovarao sa njenom majkom Kris, koja je otkrila detalje o maloj Azijatkinji koja ima i srpsko ime, zove se Ivanka Li.

- Ivanka je oduševljena. Razgovarali smo telefonom i pitala me je "Šta se dogodilo, da li je ovo pravi reket?" Ja sam za to vreme šetala psa sa petogodišnjim sinom, pošto on zbog godina nije mogao da uđe na tribine. Volela bih da smo svi bili zajedno - rekla je njena mama.

- Igra tenis i zaista mnogo radi. Poboljšala se prilično u poslednja tri meseca. To je bio prvi put da je moja ćerka bila na finalu Vimbldona. Volela bih da joj reket donese sreću kako bi ona jednog dana mogla da bude na Vimbldonu. Ona apsolutno voli tenis, gleda svaki meč sa mnom.

Upravo su njih dve napravile transparent na kome je pisalo NOVAK, a svaka reč je imala posebno značenje na engleskom jeziku. N je značilo broj 1, O da je neverovatan, V da je pobednik, A da je ambiciozan i poslednje K koje se odnosi na poljupce.

- Ona je smislila sve reči, osim poslednje. Želela je da poslednja reč bude kralj ili divan, ali sam ja želela da bude nešto smešno. Obožavamo Novaka zaista. On radi naporno, on je sve što želite da jedan teniser bude. Toliko je dobar i ponizan - zaključila je majka Ivanke Li za britanski Telegraf.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.