AJLA ZDUŠNO UZ SVOG DEČKA NA FINALU VIMBLDONA: A ovaj Gren slem će joj ostati u sećanju zbog skandala!
Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

očekivano

AJLA ZDUŠNO UZ SVOG DEČKA NA FINALU VIMBLDONA: A ovaj Gren slem će joj ostati u sećanju zbog skandala!

Ona i Mateo Beretini su već dve godine u vezi

Objavljeno:

Novak Đoković u nedelju igra svoje 30. grend slem finale u karijeri, za 20. grend slem trofej, i to protiv debitanta u takvim mečevima - Matea Beretinija.

Hrvatica je pažnju javnosti skrenula činjenicom da će navijati za Beretinija.

Ajla Tomljanović je trenutno 75. teniserka sveta, ima 28 godina i iz Zagreba je. Dobar deo svoje karijere nastupala je pod zastavom Hrvatske, ali je 2018. rešila da prihvati pasoš Australije i postane njihova predstavnica.

Ona i Mateo Beretini su već dve godine u vezi, a zanimljivo je da je Ajlina rođaka u vezi sa kanadskim teniserom Feliksom Ožeom Alijasimom, momkom kojeg je Beretini savladao u četvrtfinalnom meču na ovogodišnjem Vimbldonu.

Tomljanovićeva je nedavno bila i u centru skandala na Vimbldonu, kada je imala sukob na terenu sa Jelenom Ostapenko, nekadašnjom šampionkom Rolan Garosa. Njih dve su imale verbalni obračun kada Ostapenko posle poraza nije želela da se pozdravi sa Hrvaticom, a sve se posle nastavilo na konferenciji za medije.

Tomljanovićeva je Ostapenko prozvala da je zvala medicinski tajm-aut samo kada je gubila, ne i kada je imala vođstvo. No, taj skandal je sada već prošlost i Ajla će u nedelju biti na tribinama da bodri svog dragog.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.