NEMA NAVIJAČA U TOKIJU, NEMA NI KIRJOSA: Kotroverzni Australijanac ponovo u svom fazonu - SADA JE OLADIO OI!
Foto: EPA/Michael Dodge

Ništa čudno

NEMA NAVIJAČA U TOKIJU, NEMA NI KIRJOSA: Kotroverzni Australijanac ponovo u svom fazonu - SADA JE OLADIO OI!

Kirjos se tako pridružio brojnim teniserima koji neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Japanu

Objavljeno:

Dečko od skandala u svetu tenisa, Nik Kirjos zvanično je odustao od učešća u Tokiju, nakon što je obelodanjeno da će se Olimpijske igre održati bez prisustva publike

Obelodanjeno je da će se Olimpijske igre u Tokiju održati bez publike, a ta odluka naterala je Nika Kirjosa da odustane od učešća. Objavio je 60. teniser sveta da odustaje od borbe za medalju u Tokiju, jer ne želi da igra pred praznim tribinama.

Kirjos se tako pridružio brojnim teniserima koji neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Japanu, među kojima su i Rafael Nadal i Dominik Tim. Pod znakom pitanja je i učešće Rodžera Federera, dok je Novak Đoković izjavio da će igrati u Tokiju.

Oglasio se kontroverzni Australijanac na društvenim mrežama i potvrdio da neće igrati na predstojećim Igrama.

- Želim da vas obavestim da sam odlučio da se povučem sa Olimpijskih igara. To je odluka koju nije bilo lako doneti. Bio mi je san da predstavljam Australiju na Olimpijskim igrama i svestan sam da možda neću dobiti tu priliku ponovo. Ipak, poznajem sebe. Pomisao o igranju pred praznim stadionima mi jednostavno ne leži. Nikada i nije. Takođe, ne bih želeo da oduzmem priliku nekom mladom australijskom sportisti da predstavlja svoju zemlju. Želim i da izdvojim vreme kako bi se posvetio svom telu. Puno sreće svim Ozijima, vidimo se uskoro na terenu.

(Espreso/Mozzart Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.