RODŽER PRIZNAO ONO ŠTO SVI VEĆ ZNAMO: Novak je prvi favorit turnira, ne znam sa kim će igrati u finalu!
Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

lepo od njega

RODŽER PRIZNAO ONO ŠTO SVI VEĆ ZNAMO: Novak je prvi favorit turnira, ne znam sa kim će igrati u finalu!

Iako se u njegovom delu žreba nalazi i Danil Medvedev, Federer je, sudeći po kladionicama, drugi favorit posle Rusa

Objavljeno:

Pobedom protiv Rišara Gaskea u 2. kolu Vimbldona (3:0), švajcarski teniser Rodžer Federer ušao je u istoiju ovog Grend slema tako što je postao najstariji igrač koji će igrati u trećoj rundi pomenutog takmičenja još od 1970. godine!

Federer je rekord postavio mesec dana pre svog 40. rođendana, a u narednom kolu će igrati protiv Britanca Kamerona Norija. U slučaju da ga preskoči, Sonego bi mogao da mu bude rival u 4. kolu.

Iako se u njegovom delu žreba nalazi i Danil Medvedev, Federer je, sudeći po kladionicama, drugi favorit posle Rusa da u finalu igra protiv Novaka Đokovića.

Upravo je to Novakov omiljeni novinar Ubaldo Skanagata pitao Rodžera posle meča, odnosno da prokomentariše situaciju u kojoj je Medvedev prvi, on drugi, a Mateo Beretini treći "pik" za finale sa Đokovićem.

- Prvo, ne zanima me šta oni kažu! Drugo, jesu li ti bukmejkeri iz Engleske? Jesu? E, to je odgovor na tvoje pitanje. Ko god uzme Kvins, on se visoko kotira na Vimbldonu. Mislim da bi i Zverev trebalo da bude više rangiran. Pogotovo što igra dobro na travi. Inače, ne interesuje to baš toliko. Verovatno su u pravu za Đokovića da će biti jedan od igrača u finalu, favorit je turnira - jasan je bio Federer.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.