NOVAK PRAVIO ŠOU NA MAJORCI: MASIRAO brata, LEŽAO na travi, publika se valjala od smeha!
Foto: Profimedia

NOLE IMA SMISLA ZA HUMOR

NOVAK PRAVIO ŠOU NA MAJORCI: MASIRAO brata, LEŽAO na travi, publika se valjala od smeha!

Rezltat je naravno ovde bio u potpuno drugom planu

Objavljeno:

Najbolji svetski teniser Novak Đoković trenutno je najeminentija sportska zvezda na Majorci, gde prikuplja snagu i brusi formu za napad na Vimbldon koji mu stoji kao naredna vrlo bitna stavka u karijeri, možda i najbitnija jer je poznato šta mu donosi (egal u Grend Slem trofejima sa Nadalom i Federerom).

Dok ne dođe do tog potencijalno sudbonosnog Londona, upija sunce Baleara, radi, trenira, i ono najvažnije - dobro se zabavlja.

Novak je u petak uveče bio centralni akter egzibicionog meča u kojem je, osim njegovog brata Marka, sa kojim je igrao dubl, kao igrač učestvovao i Goran Ivanišević, te Felisijano Lopez i Tomi Has. Kao specijalni gost i jedan od organizatora pojavio se čuveni Toni Nadal, stric, mentor i dugogodišnji trener Noletovog velikog rivala, Rafe.

Rezltat je naravno ovde bio u potpuno drugom planu, publika je došla zarad opuštajućeg ugođaja, zabave na terenu, i da vidi svetski reket broj jedan, koji je koristio svaku priliku da zabavi sve oko sebe.

Nole je ušao i u ulogu masera, bratu Marku je pripomogao kad je ovog "zateglo" u butinama, potom je priredio mali perfomans na samom terenu, bacanjem na travu.

Na kraju ove zaista lepe večeri, Nole se zahvalio domaćinima, Toniju, svima koji su uveličali teniski spektakl i doprineli da se naš as oseća kao kod svoje kuće.

Naravno, Novak je bio ljubazan i predusretljiv kao i uvek za svoje navijače, i u Španiji ih ima u velikom broju, pa se dugo zadržao izlazeći im u susret za "selfije", autograme i fotografije.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.