SRĐAN ĐOKOVIĆ POSLAO ZANIMLJIVU PORUKU GRČKOM TENISERU: Mi ćemo svaki put da mu poklonimo set ili dva
Foto: Starsport©

IZVOLI CICIPASE

SRĐAN ĐOKOVIĆ POSLAO ZANIMLJIVU PORUKU GRČKOM TENISERU: Mi ćemo svaki put da mu poklonimo set ili dva

Otac najboljeg tenisera sveta upitan je da prokomentariše zašto se skidaju snimci kako Novak poklanja dečaku reket nakon osvajanja Rolan Garosa

Objavljeno:

Posle osvajanja 19. grend slem titule na Rolan Garosu, ne stišavaju se komentari o velikoj pobedi Novaka, a njegov otac Srđan imao je zanimljivu poruku za sve.

Mnogi su se pitali kako je to Novak Đoković uspeo da se vrati posle 0-2 u setovima, a to isto se pitao i sam Stefanos Cicipas. Srđan ima odgovor i na to.

- Neka se pita i dalje! Mi ćemo svaki put da mu poklonimo set ili dva, pa nek se pita opet. Sportisti treba da budu sportisti pre svega i dobri ljudi, a sve ostalo da stave na stranu. Novak i njegovi glavni takmaci, Nadal i Federer su bili korektni kroz sve ove godine jedan prema drugom i terali su se da na preduju, da budu bolji nego što bi bili da nije bilo ove dvojice. Ti mladi igrači koji dolaze će morati da sačekaju da njih trojica odu u penziju - rekao je otac najboljeg tenisera sveta u "Jutru" na Prvoj TV.

Srđan je upitan i o tome što se masovno skidaju snimci kako Novak poklanja dečaku reket nakon osvajanja Rolan Garosa, što je izazvalo neverovatno oduševljenje mališana.

- Džabe im je skidanje kada je toliko miliona ljudi to videlo. I u tom direktnom prenosu na Eurosportu, kada je uručio reket, oni su prekinuli i prikazali nešto drugo. Dok igra moraćete da ga gledate i da trpite njegove uspehe - zaključio je Srđan Đoković za Prvu televiziju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.