UPRAVO JE SAOPŠTENO, DA SE ČOVEK NAJEŽI: Đoković je posle osvajanja Rolan Garosa doživeo NEŠTO OGROMNO
Foto: Profimedia

bravo!

UPRAVO JE SAOPŠTENO, DA SE ČOVEK NAJEŽI: Đoković je posle osvajanja Rolan Garosa doživeo NEŠTO OGROMNO

- Upravo danas smo podneli incijativu komisiji

Objavljeno:

Samo dan nakon osvajanja Rolan Garosa na inicijativu Semira Osmanagića, direktora Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” predloženo je da se Novak Đoković, prvi reket sveta proglasi počasnim građaninom Visokog.

- Upravo danas smo podneli incijativu komisiji za dodelu priznanja za njegove zasluge u promociji Visokog i izgradnja pozitivnog imidža Bosne i Hercegovine u svetu. On je tri puta posetio piramide, tunele i park. Svaka njegova poseta privukla je pažnju medija širom sveta i svaki njegov intervju bio je izuzetno afirmativan. Zalagao se za saradnju na našim prostorima. Kompletno njegovo zalaganje je zadivljujuće i želimo na ovaj način da mu se odužimo – pojasnio je Osmanagić za portal "Avaza".

Gradonačelnik Visokog Mirza Ganić kazao da ga raduje taj njegov uspeh kao i činjenica da je u nekoliko navrata odlučio posetiti ovaj bh. grad.

-On je iz Visokog slao lepe poruke tokom njegove posete, a ukoliko uzmete činjenicu da je pobedio nakon dolaska u Visoko i da je poneo ovu našu pozitivnu energiju onda moramo biti ponosni posebno iz razloga što će te poruke koje se šalju zasigurno dovesti i druge ljude da dođu i posete naš grad i upoznaju njegove lepote - naveo je Ganić.

(Espreso/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.