JELENA ĐOKOVIĆ JE SVE ZAPANJILA IZJAVOM: Mislila sam da je Novak sebičan - ON MI JE KAO DETE, TREBA MU PAŽNJE!
Foto: Printscreen/Instagram/djokernole

Ovo niko nije očekivao

JELENA ĐOKOVIĆ JE SVE ZAPANJILA IZJAVOM: Mislila sam da je Novak sebičan - ON MI JE KAO DETE, TREBA MU PAŽNJE!

Tokom jednog perioda u braku, Jelena je pokušavala da se nadmeće sa suprugom oko raznih stvari.

Objavljeno:

Novak Đoković na teren neće pre 20.00, a njegov protivnik u četvrtfinalu biće Italijan Mateo Beretini i dok se Nole sprema za ovaj dvoboj, njegova supruga Jelena Đoković je otkrila zanimljive detalje iz njihovog života.

Teško da je sve idealno, ali svaka prepreka ih čini jačim u braku, ističe ona.

- Mi smo strastveni, zbog čega dolazi do razmimoilaženja. Trenutno sam posvećena majčinstvu i usporena, dok on ne želi da bude aktivan. Želi da putuje, da radi svašta, a ja ga onda upozorim da imamo dvoje dece i da moramo da im se prilgodimo - prenosi Blic reči Jelene Đoković koja je istakla da je zanima samo ispunjen život.

- Ne želim da radim stvari zato što mislim da moram da ih radim i da nemam izbora. Sada znam da imam izbor. Radim na svom telu jer želim da imam energije da bih živela sa smehom i smislom - rekla je supruga najboljeg tenisera sveta, koja je istakla da Novak mnogo bolje vodi računa o sebi. O Novaku sam naučila da je sjajan u vođenju računa o sebi. Nekada sam mislila da je to sebično, a sada shvatam da nije, da to svi treba da radimo. Još učim kako da vodim računa o sebi. Tek kada se pobrinemo za sebe, imamo šta da ponudimo drugima - rekla je Jelena.

Tokom jednog perioda u braku, Jelena je pokušavala da se nadmeće sa suprugom oko raznih stvari.

- Biće hrabro od mene što ovo kažem pred milionima, ali pokušavala sam da se takmičim s Noletom. Mislila sam da ne dobijam dovoljno priznanja koje zaslužujem, a da se moj rad ne vidi jer se sve odvija u pozadini. Sve što sam radila bilo je nevidljivo. Žene nemaju prostora da progovore, da se pokažu i postoji stereotip o ženama sportista, kako treba da izgledaju i da se ponašaju. Nekada me je bolelo što sam prepoznata samo kao njegova žena, sad to nosim s ponosom.

- Svu snagu sam uložila u odganjanje njih dvoje. Posvećena sam mališanima i dajem im se u potpunosti. I Nole mi je kao dete, traži mnogo pažnje. Imam pune ruke posla, mislim da mi više ne treba. Razumem Novaka, propustio je mnogo u odrastanju dece i pretpostavljam da će hteti još jedno kad završi karijeru. Neću reći "ne", ako nam to život donese, ali reći ću da bi moj izbor bio "ne".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.