KRAJ JEDNE DOBRE TENISKE PRIČE: Teniser koji je Srbiji doneo Dejvis kup odlučio da završi karijeru
Foto: EPA/Chema Moya

vimbldon poslednja stanica

KRAJ JEDNE DOBRE TENISKE PRIČE: Teniser koji je Srbiji doneo Dejvis kup odlučio da završi karijeru

Troicki se uskoro okreće drugim stvarima u životu

Objavljeno:

Pred nama je kraj jedne epohe i zaključak jedne dobre teniske priče - Viktor Troicki nakon Vimbldona završava karijeru. Selektor Srbije potvrdio je i podelio osećanja koja ga obuzimaju zbog toga što će učešće na terenu zameniti sa klupom i savetima za ostale.

Ovenčao je Srbiju sa trofejom Dejvis kupa, osvojio tri vredne ATP titule, savladao mnoge gigante svetskog tenisa, a uskoro se okreće drugim stvarima u životu.

- Poslednji turnir je ujedno i sledeći turnir, a to je Vimbldon i definitno sam rešio sam da posle toga okončam karijeru. Neću više igrati profesionalno i eto malo sam i emotivan, ali se i radujem tom trenutku i imam neke nove planove. Ostaću u sportu, u tenisu, ali radujem se što ću konačno biti više kući i uz porodicu.

Dolazi novi talas, a Viktor za sve njih ima savet.

- Poruka za mlade je da budu vredni, da daju sve od sebe i da se nikada ne predaju. To je uvek neka moja poruka mlađim, jer to je nešto što sam ja naučio iz svoje karijere i iz svog života. Zaista kada si vredan i kada radiš rezultati se vraćaju, ali nema predaje do kraja.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.