DA LI SE FEDERER POVLAČI SA TURNIRA? "Moram da odlučim da li ću da nastavim da igram ili ne, videću kako se osećam"
Foto: Epa/ Yoan Valat

beži od novaka

DA LI SE FEDERER POVLAČI SA TURNIRA? "Moram da odlučim da li ću da nastavim da igram ili ne, videću kako se osećam"

Voleo bih da budem u Rafinoj ili Novakovoj poziciji sada, gde se oni osećaju dobro

Objavljeno:

Federer je sinoć savladao Nemca Dominika Kepfera koji ga je propisno namučio tako da je sinoč Švajcarac na terenu proveo skoro četiri sata, ali je ipak uspeo da se plasira u naredno kolo Rolan Garosa.

Međutim posle meča Rodžer je izjavio da nije siguran hoće li moći da igra na sledećem meču kada treba da se sastane sa Mateom Beretinijem. Posle meča je i Endi Marej prokomentarisao da mu je neverovatno kako Švajcarac može da igra ovakav meć posle operacije kolena.

- To je donekle zanimljiv ugao, ali bih voleo da je drugačije. Voleo bih da budem u Rafinoj ili Novakovoj poziciji sada, gde se oni osećaju dobro i ako igraju dobro, znaju da će da pobede. Nemam taj osećaj sada - zatim nastavio.

- Potrebni su mi ovakvi mečevi sada i da vidim šta je sledeće. Moram da odlučim da li ću da nastavim da igram ili ne (na ovom turniru, prim. aut). Da li je ovo previše rizika u ovom trenutku? Šta je najbolje u ovom trenutku za Vimbldon, jer posle Rolan Garosa nemam nedelju dana pauze pre odlaska u Hale. Dosta toga se dešava, ali posle ovakvog meča ne znam kako će stvari izgledati kad se sutra probudim. Odlučiću sa svojim timom - rekao je Rodžer Federer.

Da li ovo znači da nećemo biti u prilici da gledamo susret Novaka I Federera, mada do tog meča Rodžer ima težak posao da savlada Beretinija, dok se i Đoković u osmini finala sastaje sa italijanskim teniserom Musetijem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.