NADAL ŽALI ŠTO NIJE SADA NAPUNIO 25 GODINA: Ali je poslao poruku i Novaku - OSEĆAM SE NIKAD SPREMNIJE!
Foto: Profimedia

videćemo

NADAL ŽALI ŠTO NIJE SADA NAPUNIO 25 GODINA: Ali je poslao poruku i Novaku - OSEĆAM SE NIKAD SPREMNIJE!

Igrao sam sjajno prvi set, iskreno, nisam promašivao, pogađao sam prava mesta na terenu

Objavljeno:

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se večeras u treće kolo Rolan Garosa, nakon što je savladao Francuza Rišara Gaskea sa 3:0 u setovima (6:0, 7:5, 6:2).

Nadal je posle meča u razgovoru sa Matsom Vilanderom i Barbarom Šet na Eurosportu rekao da je veoma zadovoljan što je pobedio na rođendan.

- Nije baš da treba da slavim, stvarno bih voleo da imam 25, a ne 35 godina, ali dobro. I dalje igram tenis, nešto što je bilo teško zamislivo pre desetak godina - rekao Rafa je u razgovoru sa Matsom Vilanderom i Barbarom Šet na Eurosportu

Nadal je po običaju bio odličan zabeležio je 17. pobedu nad Francuzom u isto toliko mečeva.

- Igrao sam sjajno prvi set, iskreno, nisam promašivao, pogađao sam prava mesta na terenu, igrao visokim intenzitetom. U drugom setu bilo je izjednačenije. Propustio sam set loptu za 6:2. Stvari su se iskomplikovale. Rišar je igrao na visokom nivou, agresivnije nego inače. Prijatelji smo, srećan sam da ga vidim da se posle problema sa povredama opet vratio na teren - objasnio je Rafa.

- Mislim da je to nešto što dolazi dan po dan. Radio sam naporno, trenirao sam neverovatno dobro i u Monte Karlu, a onda odigrao katastrofalno protiv Rubljova. Nisam se takmičio od Australije, igrao sam pet turnira u godinu dana. Radim sve po planu, Barselona je bila bitan momenat, nisam igrao sjajno, ali imao sam dobru taktiku, našao način da uzmem tamo titulu. Madrid mi je uvek bio nezgodan, a u Rimu sam imao sreće da izvučem meč protiv Šapovalova, posle toga sam igrao sjajno. Imam samopoudanje, sve sam bolji, u najboljem sam momentu u sezoni na šljaci. Samo želim da nastavim ovako - zaključio je branilac trofeja u Parizu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.