BEKER SE ČUDI NOVAKOVIM KALENDAROM: "Čudno je da neko igra manji turnir baš pred početak Rolan Garosa"!
Foto: AP/Ben Curtis

PA IPAK JE U BEOGRADU

BEKER SE ČUDI NOVAKOVIM KALENDAROM: "Čudno je da neko igra manji turnir baš pred početak Rolan Garosa"!

Znamo da Novaka uvek nervira kada ga pitaju ko su naslednici 'velike trojke', iako oni i dalje pobeđuju na svim turnirima

Objavljeno:

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker istakao je da mu je čudno što Novak je izabrao da igra na turniru u Beogradu koji je samo nedelju dana pred početak Rolan Garosa.

- Promenio je raspored turnira ove godine. Turnir u Beogradu organizovao je njegov brat, pa sada on igra tamo kako bi podržao porodicu, samo tako mogu da razumem to. Čudno je da neko igra manji turnir baš pred početak Rolan Garosa. Koliko je spreman, videćemo u prvom kolu Rolan Garosa - kaže Beker.

Pričao je i o najvećem Novakovom rivalu, Rafaelu Nadalu.

- Obično bi Nadal osvojio tri od četiri turnira na šljaci, ali ove sezone to nije bio slučaj. Osvojio je Barselonu i Rim, a Cicipas i Zverev su takođe osvajali turnire i spremni su za borbu na šljaci. Nadal će napuniti 35 godina u junu, a nijedan turnir ne iziskuje toliku fizičku spremu kao Rolan Garos. Ovo je možda znak da Nadal gubi korak i da je malo sporiji i da se više umara nego ranije.

Dok je poseban osvrt imao ja mladim nadama svetskog tenisa

- Znamo da Novaka uvek nervira kada ga pitaju ko su naslednici 'velike trojke', iako oni i dalje pobeđuju na svim turnirima. Cicipas je na primer bio odličan i igra na vrhunskom nivou cele godine. Bolji je od Zvereva. Jedan je od favorita na Rolan Garosu . istakao je Beker.

Novak trenutno učestvuje na turniru Beograd open koji je traje sve do subote.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.