PRVO JE REKAO DA MU SE DIVI, PA ONDA OPLEO PO NJEMU ŽESTOKO: Belgijanac udario po Đokoviću, A TEK KOGA JE POHVALIO!
Foto: EPA/Ettore Ferrari

ČUDNA LOGIKA

PRVO JE REKAO DA MU SE DIVI, PA ONDA OPLEO PO NJEMU ŽESTOKO: Belgijanac udario po Đokoviću, A TEK KOGA JE POHVALIO!

Novak im ne valja ni kad pokazuje emocije, ni kad ih ne pokazuje

Objavljeno:

Neki ljubitelji tenisa prosto ne mogu da podnesu uspehe Novaka Đokovića i njegovu dominaciju pa pokušavaju da istaknu kakve-takve mane, makar ih i izmislili.

To je, nažalost, često slučaj i sa nekim njegovim kolegama, a sada se tu svrstao i jedan bivši kolega, Stiv Darsis. Belgijanac (37) ceni Đokovićeve podvige i igru, ali priznaje da ne može da uživa u tome.

- Divim se onome što on radi i na kom nivou igra. On je neverovatan i veoma dobar igrač, ali ne volim da ga gledam - rekao je Darsis pa pojasnio:

- Ne uživam u modernom tenisu. Ne možete da vičete, ne možete ništa da kažete protivniku, svom timu ili sudiji u stolici. Stalno vas kažnjavaju - ne sviđa se to Belgijancu.

Stiv Darsis
foto: EPA/Mark Evans

Darsis zato preferira tenisere sklone skandalima na terenu..

- Sviđaju mi se Benoa Per, Rišar Gaske i Nik Kirjos. Oni imaju lude momente i nikad ne znate šta će se dogoditi. S druge strane, sa Đokovićem uvek unapred znate kako će igrati - rekao je Darsis, pa se osvrnuo na ponašanje Pera i Kirjosa:

- Benoa može da bude loš primer i ponekad govori grozne stvari, ali to ne znači da mi se ne sviđa njegova igra. Van terena je sjajna osoba, vrlo je ljubazan i zabavan. Isto je i sa Nikom. Oni pokazuju svoje emocije i to volim - zaključio je Darsis.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.