NADAL ŽELI DA BUDE SUZDRŽAN: Ne želim da ulazim u tu temu!
Foto: EPA/Sebastien Nogier

gleda svoja posla

NADAL ŽELI DA BUDE SUZDRŽAN: Ne želim da ulazim u tu temu!

Hvala što uopšte možemo da igramo i verujem da se uskoro vraćamo u normalu

Objavljeno:

Laureus nagrada za sportistu godine pripala je španskom teniseru Rafaelu Nadalu, a ovo je drugi put u karijeri da Španac bude proglašavan za sportistu godine.

Drugi teniser sveta istog dana plasirao se u četvrtfinale mastersa u Madridu pošto je pobedio Australijanca Alekseja Popirina sa 6:3, 6:3, a na konferenciji za medije je zaćutao na jednu temu.

- U Madridu sam i uvek kažem isto, ne mislim na Rolan Garos kada sam ovde. Igram se svaki dan i svaki dan se trudim da budem bolji, ponekad ispadne dobro, ponekad loše. Verujem samo u svakodnevni rad, u kratkoročne i dugoročne ciljeve. A kratkoročno, to je Madrid. Kada odigram dobro, osećam se sigurnije i to je ključ - rekao je Nadal koji je otkrio i šta mu najviše nedostaje u "balonu"?

- Kontakt sa ljudima. Deo porodice gleda mečeve, ali ne mogu da ih viđam. Ali, srećni smo i u hotelima. Imamo najvažnije stvari, ne žalimo se. Hvala što uopšte možemo da igramo i verujem da se uskoro vraćamo u normalu - dodao je Španac, a imao je i zanimljiv komentar na činjenicu da su pojedine kolege izgubile motivaciju.

- Ne želim da ulazim u tu temu. Svako ima pravo da se izrazi. Imali smo tešku godinu u svakom smislu i normalno je da postoje ljudi koji su izgubili motivaciju ili su umorni. Ja sam imao slobodu da biram da li ću da igram ili ne - zaključio je Nadal.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.