KAKAV OTAC, TAKAV SIN: Stefan ukrao slavu Novaku, urlao iz sve snage, ali nije pomoglo (VIDEO+FOTO)
Foto: EPA/Andy Rain

ČISTA EMOCIJA

KAKAV OTAC, TAKAV SIN: Stefan ukrao slavu Novaku, urlao iz sve snage, ali nije pomoglo (VIDEO+FOTO)

Karacev je na kraju pobedio najboljeg tenisera sveta

Objavljeno:

Novak Đoković nije uspeo da trijumfuje na teniskom turniru u Beogradu. Poražen je u polufinalu koje će se još dugo pamtiti i prepričavati, ali ne samo zbog vrhunskog tenisa već i zbog njegovog sina.

Činjenicu da je poražen u prvom meču koji je njegov sin Stefan odgledao od početak do kraja Nole je prilično emotivno doživeo, pa je tom podatku posvetio dobar deo svog izlaganja nakon meča.

Novak Đoković, Stefan Đoković
foto: Espreso

- Prvi put da je odgledao ceo meč. Nisam uspeo da pobedim, ali tu je bila cela porodica, roditelji, braća... Ovakvi mečevi mnogo bole, ali mi je drago što sam imao svu porodicu uz mene. Deluje da je sin uživao, ali završnica nije bila idealna - iskreno je ispričao Nole, kome je mali Stefan s vremena na vreme "ukrao" slavu svojim zdušnim navijanjem.

Stefan je bodrio tatu iz sveg glasa, dizao ruke uvis, udarao se u grudi, ali ovoga puta nije uspeo da vodi Novaka do trijumfa.

Novak se sada okreće narednim izazovima, ali nije mogao da obeća da će se pojaviti i na narednom turniru u našem glavnom gradu koji se igra krajem maja.

- Nastavljam da radim. Rolan Garos je cilj, nadam se da ću uspeti da vežem nekoliko mečeva do tada. Ne znam da li ću igrati u Beogradu na drugom turniru. Želeo bih da igram, potrudiću se da budem tu - rekao je najbolji tesniser sveta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.