POBEDA KARACEVA U OVOM EPSKOM MEČU TURNIRA U BEOGRADU! Novak je propustio mnogo šansi za pobedu 5:7, 6:4, 4:6 !
Foto: Starsport©

SERBIA OPEN, POLUFINALE

POBEDA KARACEVA U OVOM EPSKOM MEČU TURNIRA U BEOGRADU! Novak je propustio mnogo šansi za pobedu 5:7, 6:4, 4:6 !

Prvi tenise rsveta je devetu titulu Australijan opena osvojio nakon što je Aslana Karacjeva savladao upravo u polufinalu

Objavljeno: 20:57h

U finale Serbia opena se plasirao Aslan Karacev nakon pobede nad Novakom Đokovićem sa 2:1 (7:5, 4:6, 6:4).

Novak je sjajno otvorio prvi set, poveo sa 3:0 a onda je to izgleda naljutilo Karaceva koji je od tog trentuka krenuo da igra mnogo bolje i osvoji tri gema zaredom. Potom smo do kraja seta non stop gledali gemove koji su se igrali na razliku na stalnim brejk loptama,prvi je u devetom gemu napravio Rus i servirao je za set, Novak se ekpresno vratio i činilo se da ćemo gledati taj brejk.Ali nas je Rus razuverio, jer je već u sledećem napravio novi brejk iako je Novak u tom gemu imao 30:0. Imao je dosta prilika i u 12. gemu čak tri, i na kraju je Karacev stigao do prvog seta.

Serbia open
foto: Starsport©

Drugi set se igrao u serijama. Prvo je Novak otvorio kao i prvi vođstvom od 2:0 ali je onda Karacev ušao u seriju od četiri zaredom 2:4, i kada se činilo da Novaku nema spasa on se poput feniksa izdigao iz pepela i vratio i ne samo to nego i osvojio drugi set, uzvrativči istom merom i serijom od četiri gema 6:4. I u ovom setu smo gledali maratonske poene i duge gemove. U nekoliko navrata je publika ustajala kako bi pozdravila sjajne poene koje su Đoković i Karacev odigrali.

Serbia open
foto: Starsport©

Treći set je počeo kao sa teškim i dugim gemovima na kojima smo videli pregršt brejk šansi koje ni jedan ni drugi nisu iskorstili. Tek je prvi brejk napravljen u sedmom gemu kada je Karacev nažalost to učinio. On je tu prednost sačuvao do kraja meča i pobedio takođe i plasirao u finale.

Treći set:

4:6 - Pobeda Aslana Karaceva, opet je Novak propustio dve brejk prilike a svoju drugu meč loptu je iskoristio Rus.

4:5 - I dalje je u životu Novak. Spasio je meč loptu i sada će Karacev servirati za meč. Ajde sad Nole!

3:5 - Baš ono što mu je trebalo, Karacev bez izgubljenog poena stiže do gema koji ga je približio ponedi. Novak će servirati za ostanak u meču

3:4 - Ono što Novak nije uradio u prošlom Karacev je to uspeo u ovom gemu. Iskoristio je prvu brejk šansu i poveo u trečem setu.

3:3 - U prošlom gemu kad je servirao Karacev, Novak je imao tri, a sada nije iskoristio pet. Rus se pre svega dobrim servisima spasio brejka.

1 / 3 Foto: Starsport©

3:2 - Tri brejk lopte je Novak spasio bilo je 0:40, ali je Đoković sjajnim servisima uspeo da uzme gem na svoj servis.

2:2 - Ponavlja se situacija iz drugog seta, a i iz prvog gde Novak ne koristi prilike da napravi brejk. U ovom gemu je imao tri.

2:1 - Perfektnim drop šotom Novak dolazi do svog drugog gema u setu. Ovaj je osvojen bez igranja na razilku.

1:1 - Prekinut je niz od osam gemova zaredom Novaka Đokovića. Prvi njegov gem u trećem setu.

1:0 - Dobro je. Ponovo je Novak branio dve brejk šanse, i osvojio prvi gem na svoj servis. Otprilike isto kao što ih je Karacev osvajao.

Drugi set:

6:4 - TAKO JEEEEEEEEEE!!! Drugi set ide Novaku Đokoviću! Imao je Karcev dve gem lopte ali je Nole iskoristio svoju prvu set loptu u gemu, gledali smo u ovom gemu sjajne poene, koje su malobrojne gledaoce terali da ustanu i aplaudiraju.

5:4 - Gde je i četvri tu je i peti. Đoković bez izgubljenog poena osvaja gem i vodi u drugom setu. Karacev će servirati za opstanak u drugom setu.

1 / 4 Foto: Starsport©

4:4 - NAPOKON, BREJK ZA NOVAKA!!! Iskoristio je drugu brejk loptu Đoković i izjednačio rezultat u drugom setu. AJMO!

3:4 - Au koliko ovo nismo videli. Đoković bez izgubljenog poena stiže do gema na svoj servis.

2:4 - I opet isto. Ponovo je Novak propustio svoje šanse za brejk, a snalažljivi Karacev je uspeo da dođe do sovg četvrtog gema zaredom.

2:3 - Šta se ovo dešava sa Novakom, baš sad kad nije trebalo napravio je dve duple servis greške i Karacev je stigao do svog trećeg gema zaredom.

2:2 - Neverovatno! Novak nije iskoristio četiri brejk šanse. Ponovo se Rus izvukao i izjednačio rezultat u drugom setu.

Espreso
foto: Espreso

2:1 - Novak nije uspeo da materijalizuje brejk, na isti način kako je Đoković tako je sada i Karacev utzeo gem na Novakov servis. Imao je 0:40, Novaj je stigao do 30:40, ali više od toga nije mogao.

2:0 - BREJK ZA NOVAKA!!! Imao je Đoković 0:40, Novak je prokockao dve ali ovu treću nije. Vodi sa 2:0!

1:0 - Prvi gem u drugom setu uzima Đoković bez većih problema.

Prvi set:

5:7 - Set za Karaceva! Opet nije Novak iskoristio svoje brejk lopte koji ih je imao tri u gemu. Rus se odbranio i osvojio prvi set"

5:6 - Treći gem i opet brejk, ovog puta nažalost napravio ga je Karacev. Imao je Novak i 30:0, i gem lopte, ali kao u debetom gemu Rus opet iz prve šanse pravi brejk. Ponovo će servirati za set.

1 / 4 Foto: Starsport©

5:5 - BREJK PRAVI NOVAK!!! Kraj seta je kad on kaže! Poboljšao je igru krenuo je da pogađa.

4:5 - Ne ne ne! Gubi Novak gem na svoj servis posle opet jednog tesnog gema koji se igrao na razliku. Ali je Karacev za razliku od Novaka iskoristio svoje prilike i trenutno igra fantastično.

4:4 - Opet smo gledali gem koji se igrao na razliku, Novak je imao i brejk šansu ali je nažalost nije iskoristio.

4:3 - Uf kakav gem! Opet je Novak spasio brejk loptu, imao je Karacev i 0:30, ali sve u svemu je dobro što je Đoković uzeo gem na svoj servis i tako prekinuo seriju Rusa.

3:3 - Potvrdio je Karacev brejk, izgubio je samo jedan poena u ovom gemu.

3:2 - Pravi brejk Karacev, dosta čudan gem u kom je Novak bio dosta nervozan. U jednom trenutku se i drao i na svoj boks, imao je gem loptu koju nije iskoristio. Zato Rus jeste drugu brejk loptu, koji se igrao na razliku.

Serbia open, Novak Đoković
foto: Starsport©

3:1 - Evo prvog gema i za Karaceva, i to bez izgubljenog poena.

3:0 - Potvrdio je Novak brejk ima sad osetljivu prednost.

2:0 - BREJK ĐOKOVIĆA!!! Posle velike borbe u ovom gemu Novak je uzeo gem na servis Karaceva.

1:0 - Bez većih problema Novak stiže do svog prvog gema.

Serbia open, Novak Đoković
foto: Starsport©

Počinje meč, Novak je prvi na servisu.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.