OVO MI JE PRVI PUT DA IGRAM PROTIV NAJBOLJEG NA SVETU: Kecmanović uzbuđen zbog duela sa Novakom!
Foto: Profimedia

biće lep meč

OVO MI JE PRVI PUT DA IGRAM PROTIV NAJBOLJEG NA SVETU: Kecmanović uzbuđen zbog duela sa Novakom!

Protiv Francuza, 129. na ATP listi, dobio je prvi, ali je onda usledio pad u drugom setu. Ioak, uspeo je da stigne do trijumfa u njihovom prvom okršaju

Objavljeno:

Miomir Kecmanović se plasirao u četvrtfinale Serbia opena pobedom u tri seta nads Francuzom Arturom Rinderknešom - 6:3, 3:6, 6:3.

Dok je sa druge strane,Novak Đoković u osmini finala pobedio Sunvu Kvona iz Južne Koreje sa 6:1, 6:3 i tako zakazao prvi okršaj sa Kecmanovićem.

- Biće uzbudljivo, nikad nisam igrao protiv najboljeg na svetu. Igrao sam protiv Rafaela Nadala, a njih dvojica su najbolji. Nadam se da ću pokazati kvalitet. Dosta smo zajedno trenirali. Glavni cilj na ovom turniru mi je bilo četvrtfinale, savladao sam dva slabije rangirana protivnika i očekivalo se da ih pobedim. Protiv Novaka ću se truditi da odigram dobar meč - rekao je Kecmanović tokom video konferencije po završetku meča.

Protiv Francuza, 129. na ATP listi, dobio je prvi, ali je onda usledio pad u drugom setu. Ioak, uspeo je da stigne do trijumfa u njihovom prvom okršaju.

- Mentalno sam se spremao za treći set, teško je preokrenuti 0:5. Verovao sam da mogu da se vratim i razmišljao sam o tome da dobro započnem treći set - rekao je srpski teniser.

Kaže i da se trudi da podigne nivo igre i da implementira neke nove stvari.

- Ne mislim da je bila dobra ili loša sezona, isprobavam mnoge stvari i trudim se da igru podignem na viši nivo. Moraš da budeš bolji u svemu. To zahteva ozbiljnost, profesionalizam, drugačije razmišljanje. Sve što radiš mora da bude na višem nivou. Guram sebe da treniram još jače.

Otkrio je i da ima veliku želju da nastupi za Srbiju na Olimpijskim igrama koje se održavaju u Tokiju.

- Velika želja mi je da igram na Olimpijskim igrama, to je fenomenalan osećaj i jedinstvena prilika da predstavljaš svoju zemlju, bez obzira ako uzmeš medalju ili ne. Daću sve od sebe, videćemo kako će sve da ispadne - zaključio je Kecmanović.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.