VOLIM GA TAKVOG KAKAV JE, ON JE I DALJE MOJ OTAC! Đoković je prihvatio ono što ne može da kontroliše
Foto: EPA/Sebastien Nogier

zna prioritete

VOLIM GA TAKVOG KAKAV JE, ON JE I DALJE MOJ OTAC! Đoković je prihvatio ono što ne može da kontroliše

Uvek ću biti uz njega, čak iako se ne slažem sa onim što govori - jasan je Nole

Objavljeno: 17:56h

Novak Đoković je dobro otpočeo sezonu na šljaci jer se u dva seta plasirao u osminu finala turnira u Monte Karlu, a posle meča je odgovarao i na pitanja nevezana za sam meč i Masters.

Jedno se ticalo Đokovićevog oca Srđana koji je nakon postavljanja novog rekorda u broju nedelja na prvom mestu ATP liste dao dosta izjava, a kao i obično kada je otac prvog tenisera sveta u pitanju, nije tu bilo puno diplomatije.

- Volim svog oca, on mi je velika podrška od početka karijere. Naravno, ne mogu da kontrolišem sve što govori, moram to da prihvatim i volim ga takvog kakav je. Moj otac je veoma strastven, uvek se trudi da me zaštiti, brine o meni, sve što radi, radi iz najbolje namere - rekao je Novak i dodao:

Srđan Đoković
foto: Printscreen/Youtube/K1 Televizija

- Shvatam da neke ljude nerviraju određene reči, ali on je i dalje moj otac, moja porodica. Uvek ću biti uz njega, čak iako se ne slažem sa onim što govori - jasan je Nole.

Izjava Srđana Đokovića koja se posebno provlačila po stranim medijima je ona o Rodžeru Federeru, čije rekorde Novak postepeno obara. Stariji Đoković je za njega rekao da je veliki šampion, ali loš čovek, između ostalog.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.