ĐOKOVIĆ PROGOVORIO O VAKCINACIJI: Raniji komentari su već DIZALI PRAŠINU, a sada je otkrio NEŠTO NOVO!
Foto: EPA/Andy Rain

A dotakao se i beograda

ĐOKOVIĆ PROGOVORIO O VAKCINACIJI: Raniji komentari su već DIZALI PRAŠINU, a sada je otkrio NEŠTO NOVO!

Novaku je već 15 godina „teniska baza“ u Monte Karlu, te je istakao da je poseban osećaj kada možeš da spavaš u svom krevetu, sa svojom familijom, a tenis se igra iza ugla

Objavljeno:

Pre dva dana je počeo Masters u Monte Karlu, a danas na teren izlazi najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Pre svog prvog nastupa ove godine na šljaci, Đoković je održao konferenciju za medije na kojoj je govorio i o stvarima van tenisa.

Novaku je već 15 godina „teniska baza“ u Monte Karlu, te je istakao da je poseban osećaj kada možeš da spavaš u svom krevetu, sa svojom familijom, a tenis se igra iza ugla. Ipak, odlučio je da sve više vremena provodi u prestonici Srbije.

- Sve više sam u Beogradu. I zbog akademije, ali želim više vremena da provodim u Srbiji, želim to i svojoj deci. Ne može ni Monte Karlo ni bilo koji drugi grad da se poredi sa Beogradom i osećajem koji imam kad dođem kući. To je to, to je dom u srcu koji je uvek tu i nezamenljiv.

Posvetio je pažnju vakcinaciji i otkrio deo razgovora sa jednim od zvaničnika ATP.

- Mnogo je razgovora o toj temi, pitao sam danas jednog tur menadžera razgovaraju li unutar ATP o tome. Aktivno razgovaraju o tome da se vakcinisani igrači liše restrikcija. Takođe, rečeno mi je da, nezavisno od toga, rade na popuštanju restrikcija, tj. da ne bude mehur u zemljama koje to ne zahtevaju. Može se izdržati nekoliko nedelja, ali cele godine su ta pravila – to utiče ne samo fizički, nego psihički i emotivno. Nisam ni ja želeo da igram Majami – ne mogu da prihvatam neke stvari koje ranije jesam, jer želim da budem muž i otac koji je prisutan - rekao je Đoković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.