KONAČNO JE STIGLO VREME ZA OBRAČUN: Selektor Vemić izabrao najbolji tim za duel protiv Kanade
Foto: EPA/Dave Hunt

NEMA VIŠE ODLAGANJA

KONAČNO JE STIGLO VREME ZA OBRAČUN: Selektor Vemić izabrao najbolji tim za duel protiv Kanade

Meč u Kraljevu igra se 16. i 17. aprila

Objavljeno: 15:19h

Danas ističe rok za prijavu ekipa koje će na teren izvesti selektori Srbije i Kanade u okviru meča plej of-a za plasman u kvalifikacije Svetske grupe Bili Džin King kupa za 2022. godinu.

Selektor Vemić se odlučio za sledeći tim: Nina Stojanović (85. u singlu na WTA listi), Olga Danilović (158), Aleksandra Krunić (221), Ivana Jorović (237) i 16- godišnja Lola Radivojević (najbolja juniorka Srbije koja se nalazi na 59. mestu ITF liste).

Aleksandra Krunić, Ivana Jorović
foto: Beta/Srđan Stevanović

Bili Džin King reprezentacija Srbije je u 2020. na takmičenju I grupe Evro-afričke zone u Luksemburgu izborila plasman u aprilski plej of (17. i 18. april 2020) koji nije odigran zbog pandemije koronavirusa. Meč je najpre odložen za februar ove godine, a zatim za treću nedelju aprila.

Pobednik meča u Kraljevu koji se igra 16. i 17. aprila obezbediće plasman u kvalifikacije 2022. u kojima će se boriti za ulazak u završni turnir Bili Džin King Kupa koji će se održati u aprilu mesecu sledeće godine i u kome će se za šampionski trofej boriti 12 najboljih selekcija sveta.

Poslednji put Srbija i Kanada odmerile su snage 2014. u Montrealu kada je do pobede stigao domaćin rezultatom 3:1.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.