ANA IVANOVIĆ U HUMANITARNOJ AKCIJI: Stvar koja je vezuje za najveći uspeh je od sad na aukciji
Foto: EPA/Robert Ghement

bravo

ANA IVANOVIĆ U HUMANITARNOJ AKCIJI: Stvar koja je vezuje za najveći uspeh je od sad na aukciji

Upravo haljinu u kojoj je srpska teniserka napravila najbolji rezultat u svojoj karijeri je stavila na aukciju. Na kojoj je i njen potpis

Objavljeno:

Posle kapitenske trake koju je Kristijano Ronaldo bacio na teren stadona ''Rajko Mitić'', koja je završila na aukciji za lečenje malog Gavrila Đurđevića.

Na sličan poduhvat se odlučila i Ana Ivanović. Bivša teniserka koja je u jednom trenutku svoje karijere bila na prvom mestu WTA liste, odlučila je da se i ona uključio u ovoj humanitarnoj aukciji.

Ana je 2008. godine osvojila Roland Garos, gde je u finalu bila bolja od Dinare Safine. Upravo haljinu u kojoj je srpska teniserka napravila najbolji rezultat u svojoj karijeri je stavila na aukciju. Na kojoj je i njen potpis.

Ana Ivanović
foto: Profimedia

Početna cena za ovaj proizvod je 12. 000 dinara.

Gavrilo je sa pet meseci starosti primio prvu terapiju (Spinraza) koja je dostupna u Srbiji. Na sreću, odnedavno postoji odobrena genska terapija koja je dala šansu obolelima da se izbore sa ovom opakom bolešću. Gavrilo je jedan od njih

Podsetimo, kapitenska traka, koju je fudbaler Portugala Kristijano Ronaldo nezadovoljan zbog nepriznatog gola u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Srbije (2:2) bacio na travu Stadiona Rajko Mitić prodata je na isti način za 7.500.000 dinara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.