NOVAK SE VRAĆA U SRBIJU?! Prvi teniser sveta je otkazao unajmljivanje svog stana u Monaku!
Foto: Stefan Stojanović

nigde kao kod kuće

NOVAK SE VRAĆA U SRBIJU?! Prvi teniser sveta je otkazao unajmljivanje svog stana u Monaku!

Malo vremena provodi ovde, ali još godinu, dve i on će biti stanovnik svog grada i svoje zemlje - rekao je nedavno Novakov otac

Objavljeno:

Po svemu sudeći, Novak Đoković bi uskoro mogao za stalno da se nastani u Srbiji.

Prvi teniser sveta je, prema saznanjima Kurira, otkazao stan u Monaku koji se vodio kao njegovo prebivalište od početka teniske karijere.

Kneževina je odavno zvanični dom bogatih sportista zbog znatnih poreskih olakšica koje nudi. Tako su vlasnici nekretnina u Monte Karlu u susedstvu Noletove nekretnine šampion Formule 1 Luis Hamilton i teniserka Karolina Voznijacki.

Zgrada Novaka Đokovića, Monte Karlo
foto: Espreso.co.rs

Međutim, Novak i njegova supruga Jelena su odlučili da prestanu sa unajmljivanjem luksuznog objekta koje se inače vrši na pet, deset ili 15 godina.

- Novak uživa u Beogradu i jedva čeka da dođe. Malo vremena provodi ovde, ali još godinu, dve i on će biti stanovnik svog grada i svoje zemlje - rekao je nedavno Novakov otac Srđan Đoković.

Nole inače znatan deo novca zarađenog fenomenalnim partijama na teniskim terenima, ali i od sponzora, ulaže u nekretnine. Tako je pre pet godina kupio sprat zgrade u blizini beogradske Arene, penthaus u naselju Vest i još jedan stan u "Beogradu na vodi". Nedavno je uz to, započeo gradnju vile kod Pavlovačkog jezera u Sremu.

Stan Novaka Đokovića
foto: Google street view

U inostranstvu poseduje dvosoban stan u njujorškom Menhetnu, Majamiju, vilu u Marbelji, ali i dupleks u Porto Montenegru u Tivtu.

Novak Đoković, Vila Novaka Đokovića, Vila u Marbelji
foto: Printscreen/Corriere.it/EPA/Andy Rain

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.