ĐOKOVIĆU SE ČISTI PUT KA TITULI U MAJAMIJU: Posle Nadala i Federera još jedan veliki rival odustao od Mastersa!
Foto: EPA/Andy Rain

napraviće pauzu

ĐOKOVIĆU SE ČISTI PUT KA TITULI U MAJAMIJU: Posle Nadala i Federera još jedan veliki rival odustao od Mastersa!

Kako je rekao došlo je vreme da i on počne da bira turnire na kojima će igrati

Objavljeno: 10:24h

Čini se da se Novaku Đokoviću čisti put do titule na Mastersu u Majamiju s obzirom na odustajanje njegovih najveći rivala.

U utorak je Rafael Nadal objavio da neće igrati na turniru na Floridi, a sada je istu odluku saopštio i Dominik Tim posle šokantnog ispadanja sa turnira u Dubaiju.

- Svi znate koliko mnogo volim da igram, tako je bilo i kad sam bio mlađi. Mislim da sad moram da se restujem i da svež uđem u sezonu turnira na šljaci. Očigledno, nalazim se u teškom periodu i ne bi bila prava stvar da idem u Majami - rekao je Tim.

Dominik Tim, Rafael Nadal
foto: EPA/Andy Rain

Austrijanac se već neko vreme žali na probleme sa stopalom.

- Danas nije bilo bola. Povremeno se javlja. Moguće je da ću uraditi prz pregled magnetnom rezonancom, da vidim kako se stvari razvijaju. Mislim da mi to nije bio problem ovde u Dubaiju. Radi se o tome da ne igram dobro, da je ovo generalno nezgodan period za mene. Otuda moram da se spremim dobro za prvi turnir na šljacvi, gde god budem igrao - zaključio je šampion US Opena.

Podsećamo i da je i Đoković bio u dilemu da li da igra u Majamiju s obzirom na povredu sa Australijan opena, ali kako ju je zalečio brže nego što se očekivalo, prošle nedelje je odlučio da ipak zaigra na terenima Ki Biskejna.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.