ĐOKINJO, NAJVEĆI SI SVETSKI TENISER! RAZUMEŠ LI ŠTA TI KAŽEM NA PORTUGALSKOM?! Bivši svetski broj 1 o Novaku!
Foto: EPA/Marcelo Sayao

morate čuti šta mu je rekao

ĐOKINJO, NAJVEĆI SI SVETSKI TENISER! RAZUMEŠ LI ŠTA TI KAŽEM NA PORTUGALSKOM?! Bivši svetski broj 1 o Novaku!

Novak Đoković i Gustavo Kuerten imali su zanimljiv razgovor putem video linka

Objavljeno: 11:49h

Srpski teniser Novak Đoković, prošlog ponedeljka je postavio rekord po broju nedelja provedenim na prvom mestu na ATP listi (311). Nedavno je izjavio da mu je želja da odigra meč u Brazilu.

U intervjuu za ,,Globo Esporte'' putem video linka, razgovarao je sa Gustavom Kuertenom.

Trostruki šampion Rolan Garosa i bivši broj jedan, veliki je prijatelj sa Đokovićem i istakao je da je oduševljen povodom rekorda srpskog tenisera. On je u razgovoru Novaku dao nadimak ,,Đokinjo''.

- Pričaj Đokinjo, prijatelju moj! Je li ti portugalski mnogo težak? Razumeš sve? Momče, sve čestitke na ovim novim stranicama teniske istorije. Sećam se kako sam ja na Rolan Garosu imao mnogo ambicija. Rekao sam zbogom, a ti si počeo. Već tad sam mogao da vidim tvoje snove, ambicije, ciljeve, sve šta je bilo ispred. Ipak, da li si zamišljao da ćeš otići tako daleko? Čak i više zbog ove dvojice velikih teniskih genija u istoj eri, Federera i Nadala? Najveći svetski igrač, najviše si proveo na prvom mestu u istoriji sporta... - rekao je ushićeni Guga pre nego što se isključio.

Novak mu je vratio komplimentima i nazvao Kuertena na ,,brazilski način''.

- Guginjo je fantastičan momak, legenda našeg sporta. Moj dobar prijatelj. Volim Gugu, on mi je jedan od omiljenih igrača svih vremena, ali i jedan od omiljenih ljudi svih vremena. Pozitivna energija koju širi oko sebe je neverovatna - rekao je Novak.

Njih dvojica su 2012. godine odigrali egzibicioni meč u Brazilu, a Đoković je rekao da bi voleo ponovo da dođe i pije sa Kuertenom kokosovo mleko.

U razgovor se ponovo uključio bivši broj jedan.

- Snimajući ovaj video, komentarisao sam sa svojim sinom, Luisom Felipeom, koji je hteo da pošalje poruku Đokoviću. Rekao je, 'moj omiljeni igrač, tata!' Čuo sam da želiš da se vratiš ovde u Brazil, ja te čekam. To će biti izazov i nećeš moći da ga prevaziđeš! Gde je ta čuvena perika? - nasmejao se aludirajući na Novakovu imitaciju sa velikom perikom.

Potom je dodao.

- Kosa mi je sada duža, ali ima nova perika da imitiraš Guginja!

Naš teniser je rekao kako je vrlo srećan zbog uspeha, kao i da ga je proslavio u Beogradu sa porodicom i navijačima u Beogradu, a na kraju je istakao:

- Ovo je poruka koju želim da prenesem svim mladim ljudima, ne samo u Srbiji, već svuda. Ako stvarno verujete u svoje snove, ako sebi date snagu, verujete u ljude u vašem okruženju koji vas motivišu, orhrabruju, sve je moguće - zaključio je Đoković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.