SAMO SU ČEKALI DA GA NAPADNU I UNIŠTE ISTORIJSKI TRENUTAK: Obrušili se na Đokovića! Opet pravi žurke po Beogradu!
Foto: Stefan Stojanović

nije im mnogo trebalo

SAMO SU ČEKALI DA GA NAPADNU I UNIŠTE ISTORIJSKI TRENUTAK: Obrušili se na Đokovića! Opet pravi žurke po Beogradu!

Srpski teniser je ponovo na udaru ovog puta zbog proslave svog uspeha

Objavljeno: 08:57h

Slike i snimci iz Beograda su za tili čas obišli celu planetu, ali to je ponovo bilo dovoljno pojedinim stranim medijima da napadnu Novaka Đokovića.

Najbolji teniser sveta je u ponedeljak zvanično pretekao Rodžera Federera po broju nedelja na prvom mestu ATP liste i sa ukupno 311 sedmica u karijeri na vrhu postao rekorder i po tom parametru.

U njegovu čast je njegova porodica napravila malu proslavu ispred porodičnog restorana na Novom Beogradu gde se okupio veliki broj navijača, a isto tako je i u Skupštini grada održana mala svečanost u njegovu čast.

Novak Đoković
foto: Espreso

Međutim, mnogi na to ne gledaju blagonaklono zbog pandemije koronavirusa pa su ga ponovo optužili da pravi žurke kad im vreme nije baš kao što je to činio tokom Adria Tour-a.

To je zasmetalo australjskom "ABC-u", koji je našao način da ovo predstavi kao loše i da napadne Novaka u svom tekstu, a uz to su i pogrešili njegov nadimak.

Novak Đoković
foto: Stefan Stojanović

Zanimljiv komentar dao je Kristofer Kleri, koji radi za NJujork Tajms.

- Sećate li se kada sam tvitnuo da Novakov rekord od 311 nedelja na vrhu ne dobija pažnju kakvu zaslužuje? Jasno je da taj problem ne postoji u Beogradu - naveo je saradnik "Njujork Tajmsa".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.