NIJE BROJ GREN SLEM TITULA ONO ŠTO ODLUČUJE KO JE NAJBOLJI! Kaže čuveni teniski trener
Foto: Profimedia

polemikama nikad kraja

NIJE BROJ GREN SLEM TITULA ONO ŠTO ODLUČUJE KO JE NAJBOLJI! Kaže čuveni teniski trener

Nemački trener srpskog porekla smatra Saša Bajin da broj Gren slem titula nije ključni faktor.

Objavljeno:

Do kraja karijera Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera će se polemisati koje najbolji ko je osvojio koliko turnira i Gren slem titula.

Trenutno Novaku samo nedostaju te titule na najvećim turnirima, jer ih od Španca i Švajcarca ima dve manje, ali ne krije da mu je to glavni cilj do kraja njegove karijere da ih prestigne i po tom parametru.

Mnogi smatraju da je upravo to glavni pokazatelj ko je najbolji svih vremena, međutim da tim se ne slaže nemački trener srpskog porekla Saša Bajin da broj Gren slem titula nije ključni faktor.

Novak Đoković
foto: Profimedia

- Nisi automatski najbolji svih vremena ako imaš najviše Grend slem titula. Mnogo drugih faktora mora da bude uključeno i teško je ih definisati. mislim da treba svi da budemo zahvalni na činjenici da ćemo ih gledati kako igraju još neko vreme. I da se nadamo da će se što čeće međusobno sastajati - zaključio je Bajin, bivši trener Naomi Osake i Kristine Mladenović koji sada vodi brigu o bivšoj igračici broj jedan Karolini Pliškovoj.

Đoković je danas i zvanično sustigao Federera po broju nedelja provedenih na mestu broj jedan, dok će sledećeg ponedeljka biti prvi i po tom parametru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.