Serena i Venus Vilijams koristile doping? (FOTO)
Foto: Fonet

verujete li u ovo?

Serena i Venus Vilijams koristile doping? (FOTO)

Ove senzacionalne tvrdnje objavljene su nakon što su hakeri (navodno iz Rusije) upali u sajt WADA i preuzeli dokumenta koja ovo potvrđuju, a potom su ih "rašili" po internetu
Objavljeno: 17:33h

Pojedini američki sportisti, koji su se takmičili na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, uključujući teniserke Serenu i Venus Vilijams, kao i gimnastičarku Simon Bajls, navodno su bili pozitivne na određene zabranjene supstance, ali je WADA to zataškala.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Ove senzacionalne tvrdnje objavljene su nakon što su hakeri (navodno iz Rusije) upali u sajt WADA i preuzeli dokumenta koja ovo potvrđuju, a potom su ih "rašili" po internetu.

Za sada, mediji u SAD i Velikoj Britaniji, nemaju ni slova o ovome, ali italijanski mediji naširoko pišu o novom potencijalnom doping skandalu.

Prema svim "hakovanim" dokumentima, navedene sportistkinje su uzimale nedozvoljena sredstva, ali su ona podvedena pod termin "terapeutska upotreba", odnosno da su uzimale te supstance kao propisani vid terapije.

Sve supstance su, međutim, na "crnoj listi" WADA. Jedan od dokumenata, odnosno nalaza posle uzimanja uzorka Simon Bajls.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.