PLJUŠTE POHVALE I IZ REGIONA: Mediji u komšiluku pomno pratili Novakov trijumf!
Foto: EPA/Dean Lewins

Morali su mu odati priznanje

PLJUŠTE POHVALE I IZ REGIONA: Mediji u komšiluku pomno pratili Novakov trijumf!

Đoković je na uverljiv način osvojio Australijan open

Objavljeno:

I mediji u regionu pomno su pratili meč između Novaka Đokovića i Danil Medvedeva.

Sportske strane "Jutarnjih" iz Hrvatske u tekstu ističu da je Novak Đoković pobedio Medvedeva za deveti trofej u Melburnu.

Takođe ističu i da je Đoković ubedljivo igrao, te sa 18. Grend slemova u karijeri dodatno se približio Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu.

Dodaju da je Đoković danas prekinuo niz ruskog tenisera od 20 pobeda u nizu, a jedna od tih pobeda bila je i nad Novakom Đokovićem na ATP kupu.

"Indeks" između ostalog navodi da Đoković nije do pobede došao lako, u prvom setu viđen je njegov veliki pad, navodi hrvatski portal.

- Iako konačan rezultat sugeriše laku Đokovićevu pobedu, a tako je izgledalo i na samom početku, prvi set je obeležio Đokovićev veliki pad nakon početnog uzleta. Đoković je nakon prvih osam minuta imao 3:0 i činilo se otvoren put prema prvom setu. Medvedev se ekspresno vratio sjajnom igrom - navodi hrvatski portal.

"Tportal.hr" u tekstu pod naslovom "Novak Đoković po deveti put osvojio Australian open i zaradio bogatstvo; Medvedev krenuo odlično, ali je uskoro igrao samo srpski teniser" navodi da je Đoković na uverljiv način osvojio Australijan open. Ističu da je Đoković prekinuo niz Rusa i da je Srbin na korak od istorije.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.