NOVAK IMA BLAGU PREDNOST U FINALU: Kaže legendarni španski teniser pred finale Australijan opena!
Foto: EPA/Dave Hunt

biće neizvesno

NOVAK IMA BLAGU PREDNOST U FINALU: Kaže legendarni španski teniser pred finale Australijan opena!

Đoković je u polifinalu bio bolji od Rusa Alesa Karaceva, dok je Medvedev savladao Cicipasa, obojica su u tri seta pobedili

Objavljeno:

Čuveni španski teniser Aleks Koreča pronozirao finale Australijan opena, koje sutra igraju Novak Đoković i Danil Medvedev.

Španac je Novaka i Rod Lejver arenu uporedio sa Nadalom i centralnim terenom na Roland Garosu., i potom je istakao šta bi sutra mogli očekivati.

- Smatram da će jedan drugog ubiti. Očekujem veoma dug meč, obojica gaje sličan stil. Tražiće šansu iz servisa, njihovi bekhendi su neverovatni... Prilikom forhenda, Novak pomera zglob malo više od Danila. Igraće se kao u ogledalu, neverovatni bekhendi, sjajni takmičari- potom dodaje.

Novak Đoković
foto: EPA/ DAVE HUNT

- Jedina stvar koja razlikuje Novaka Đokovića je što ima 17 grend slem titula, od toga osam u Melburnu. Ako pogledamo obojicu, mislim da je Medvedev pokazao da je u boljoj formi. Biće ga baš teško pobediti. Novak će morati da bude u svom najboljem izdanju i moraće da ima jasan plan i način igre, jer su obojica neverovatni defanzivci, ali i obojica vole da napadaju.

Đoković je u polifinalu bio bolji od Rusa Alesa Karaceva, dok je Medvedev savladao Cicipasa, obojica su u tri seta pobedili.

- Biće zanimljivo videti ko i u kojim trenucima će dominirati. Obojica se oslanjaju na svoj servis, posebno Danil. Novak je u tom segmentu, takođe, napredovao. Ne bih se iznenadio da meč traje tri i po, četiri sata. Ako su obojica zdravi, imaćemo pakleni sudar. Blago naginjem ka Novaku, ali samo malo, možda 55-45 u korist Đokovića, kad su procenti u pitanju- zaključio je Koreča.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.