NISAM SE OVAKO OSEĆALA STO GODINA! Serena nasmejala novinare posle trijumfa u derbiju četvrtfinala (VIDEO)
Foto: EPA/Dean Lewins

raspoložena

NISAM SE OVAKO OSEĆALA STO GODINA! Serena nasmejala novinare posle trijumfa u derbiju četvrtfinala (VIDEO)

Na ovom Australijan openu zasada podseća na staru Serenu, pa je upitana kada je poslednji put osetila da joj "pripadaju" ovakvi dugi poeni

Objavljeno:

Serena Vilijams je lakše nego što se očekivalo izašla na kraj sa Simonom Halep u derbiju četvrtfinala ženskog singla Australijan opena (6:3, 6:3).

Na konferencije za štampu, jedna novinarka joj je postavila pitanje vezano za dva duga poena u drugom setu, od po 20 i 12 udaraca koje je Amerikanka osvojila u ključnim trenucima.

Nekada je bilo uobičajeno da mlađa sestra Vilijams osvaja ovakve poene, ali ne i poslednjih godina, kada ih uglavnom završava neiznuđenim greškama.

Na ovom Australijan openu zasada podseća na staru Serenu, pa je upitana kada je poslednji put osetila da joj "pripadaju" ovakvi dugi poeni.

- Poslednji put kada sam to osetila bilo je to hiljadudevetsto... (usledio je smeh u sali) ...Dvadesetšeste... U leto 1926. - rekla je Serena i nastavila sa "prisećanjem".

Novinari su se smejali, a Amerikanka je očigledno dobro raspoložena da se našali i na račun svoje duge karijere i svih koji su je otpisivali u 40. godini života.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.