Deco, ako volite tenis, pravac NBGD i zapikajte sa Tipsom i ostalim asovima! (VIDEO)
Foto: Fonet

feštica

Deco, ako volite tenis, pravac NBGD i zapikajte sa Tipsom i ostalim asovima! (VIDEO)

Tipsarević u Beogradu organizuje javni čas tenisa za decu
Objavljeno: 19:08h

Janko Tipsarević organizovaće naredne nedelje manifestaciju "Naša misija - radost dečije igre", u kojoj će deci na Novom Beogradu održati javni čas tenisa i pokazivati im osnovne udarce, ali i razgovarati sa njima i odgovarati na pitanja okupljenih.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Akciju će podržati i Tipsarevićeve kolege iz reprezentacije Nenad Zimonjić, Viktor Troicki, Dušan Lajović, Bojana Jovanovski i selektor Bogdan Obradović, kao i mlade snage srpskog tenisa, među kojima je i najbolja juniorka Srbije, članica top 10 na svetu, 15-godišnja Olga Danilović. Podršku će pružiti i prijatelji iz oblasti kulture, nauke, umetnosti.

- Srećan sam, jako sam srećan. Nakon svega kroz

šta sam prošao, uspešno sam se vratio turnirima, igri koju toliko volim i sportu koji mu je pružio mnogo. Svoju radost i sreću želim da podelim sa najmlađima, koji su naša budućnost, oni na kojima svet ostaje. Verujem da ćemo svi, i deca, i ja i svi koji se pojave na manifestaciji uživati u pre svega dobrom druženju, da će nam tih nekoliko sati zajedničke energije doneti novu snagu - rekao je Tipsarević.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.