BORIĆU SE DOK BUDEM MOGAO! Nadal kaže da je promenio igru zbog povrede koja još nije pod kontrolom
Foto: EPA/Jason O Brien

nije se videlo na terenu...

BORIĆU SE DOK BUDEM MOGAO! Nadal kaže da je promenio igru zbog povrede koja još nije pod kontrolom

- Moraš to da prihvatiš i da nastaviš da se boriš. Trudim se da se borim što više mogu, to je moja filozofija tokom cele karijere, zar ne? - kaže Rafa

Objavljeno:

Rafael Nadal je bez problema preskočio i drugu prepreku na Australijan openu. Savladao je sa 3:0 u setovima mladog Amerikanca Majkla Moa.

Ono čega se Španac pribojavao više od protivnika je povreda leđa koju je zadobio uoči početka turnira.

Iako se činilo da mu danas nije zadavala poteškoće, Rafa je to negirao i rekao da je njegova igra ipak ograničena.

- Ne, iskreno, nije pod kontrolom. Radim stvari koje mogu. Ako ste primetili, moj servis je bio drugačiji od uobičajenog, ali tražim rešenja svakoga dana. Trudim se da ih pronađem. Naravno, pripreme poslednjih 15 dana nisu prošle idealno, ali ovde sam. Pobedio sam dva meča bez izgubljenog seta. Naredni meč imam za dva dana i sutra ću nastaviti da tražim rešenja za svoja leđa. Radimo sve što je potrebno da se osećam sve bolje i bolje. Videćemo, Nori je naredni test - rekao je Nadal, pa se dodatno osvrnuo na narednog rivala.

Rafael Nadal
foto: EPA/Dean Lewins

- Pobedio je dva meča. Pobedio je Evansa večeras, igrač je o kome ne znam mnogo. Došao je na turnir dve nedelje ranije. Levoruk, dobar igrač. Biće težak test, bez sumnje. Moraću da igram na najvišem nivou.

Svetski broj 2 kaže da nema mnogo izbora kada su u pitanju ovakve povrede.

- Moraš to da prihvatiš i da nastaviš da se boriš. Trudim se da se borim što više mogu, to je moja filozofija tokom cele karijere, zar ne? Boriću se dok budem bio u stanju da radim svoj posao - istakao je Nadal.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.