ZAMALO TUČA NA AUSTRALIJAN OPENU: Italijani se sukobili, unosili se jedan drugom u facu i pretili! SKANDAL!
Foto: EPA/Jason O'Brien

neprijatne scene u melburnu

ZAMALO TUČA NA AUSTRALIJAN OPENU: Italijani se sukobili, unosili se jedan drugom u facu i pretili! SKANDAL!

Temperamentni kakvi jesu došli su u međusobni sukob

Objavljeno: 12:14h

Tenis iako beskontaktni sport i često nazivan džentlmenskim nije izuzet od napetosti i tenzije na terenu među protivnicima, ali opet ne očekuje se da dođe do ivice fizičkog sukoba, pogotovo kada igraju igrači ili igračice iz iste zemlje.

Međutim, na Australijan openu je umalo došlo do tuče između dvojice italijanskih tenisera, koji su i opravdali onaj stereotip o temperamentu koji ih prati.

Kontroverzni i često prgavi Fabio Fonjini, koji je sklon incidentima i na terenu i van njega, igrao je protiv sunarodnika Salvatorea Karuza i uspeo da ga pobedi 3-2 posle maratonskog meča.

Salvatore Karuzo, Fabio Fonjini
foto: EPA/Jason O'Brien

Ali po završetku susreta je došlo do sukoba među njima dvojicom, pa čak i do unošenja u lice, zbog čega je morao da reaguje i supervizor meča.

Njih dvojica su se sporečkali već prilikom pozdrava na mreži, pošto je Karuzo imao da zameri Fonjiniju na komentarima koje je davao tokom meča naglas, često govoreći kako Salvatore ima sreće u svojim udarcima.

Čak je Karuzo u jednom trenutku i počeo prstom da preti Fabiju, ali tu nije bio kraj pa je posle novih komentara Karuza, Fonjini ustao sa stolice i pošao ka njemu, a onda kada je Salvatore napuštao teren odlučio ponovo da se vrati i unese se u lice Fonjiniju.

"Zar ne smem da kažem da si imao je**enu sreću?", upitao je Fonjini Karuza na kraju meča, da bi mu ovaj odgovorio: "Nisam to očekivao od tebe".

Na kraju je supervizor nekako uspeo da ih smiri i pošalje u svlačionicu.

Salvatore Karuzo, Fabio Fonjini
foto: EPA/Jason O'Brien

Sećamo se svi dobro kako je pre nekoliko godina Fonjini imao ispad kada je Filipa Krajinovića nazvao "ciganinom", dok je sutkinji rekao da je k**va zbog čega je diskvalifikovan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.