Kirjos pričao o svađi sa Marijanom, ali je opet spominjao i Đokovića!
Foto: EPA/Dave Hunt

standard

Kirjos pričao o svađi sa Marijanom, ali je opet spominjao i Đokovića!

- Mislim da sam bio u pravu. U redu za linijske odluke, to je zbog korona virusa dodatni plus, ali za mašinu za mrežu

Objavljeno:

Australijski teniser Nik Kirjos je nakon velike borbe uspeo da nadigra Uga Ambera u pet setova i plasira se u treće kolo Australijan opena.

Kirjos je tokom meča imao raspravu sa Srpkinjom Marijom Veljović, koja je bila glavni sudija na meču, a na konferenciji za medije dotakao se i toga. - Teško je, pokušavao sam kao idiot da objasnim, servirao je loptu ovoliko iznad mreže - rekao je pokazujući razdaljinu od oko 30 centimetara, a zatim nastavio.

- Mislim da sam bio u pravu. U redu za linijske odluke, to je zbog korona virusa dodatni plus, ali za mašinu za mrežu, ako imate problem možete da promenite senzitivitet, jer ako pišti kada je inč iznad mreže dok servirate... ne znam koje je rešenje. Kada na 1:0 i 30:30 u petom setu tako nešto bude i ona kaže "ja te razumem", a to može da utiče na ceo meč, mislim da ne razume. Ne, ne razumeš kada tako nešto kažeš. Ali ne znam šta može da se uradi, možda da se unapredi tehnologija, da se uradi neki remont mašine.

Iako pitanja o Novaku Đokoviću nije bilo, Kirjos je morao da pomene prvog tenisera sveta.

- Ovaj će sigurno da me pita za Đokovića - rekao je kada se uključio novinara ESPN-a, ali pitanja o sprskom teniseru nije bilo.

Za kraj je reportera britanskog "Metroa" uporedio sa Merejem.

- Ovaj liči na Endija Mareja.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.