MARI PRELEŽAO KORONU I IZLAZI IZ IZOLACIJE: Sada čeka dozvolu da učestvuje na Australijan openu!
Endi Mari, Foto: AP

pregovara

MARI PRELEŽAO KORONU I IZLAZI IZ IZOLACIJE: Sada čeka dozvolu da učestvuje na Australijan openu!

Učešće Endija Marija na Australijan openu, još uvek je pod znakom pitanja

Objavljeno:

Iako su organizatori ovogodišnjeg Australijan opena poručili da naknadnih dolazaka neće biti, stiče se utisak da je Mari u pregovorima da zaigra na turniru, s obzirom da je njegovo učešće upitno jer je tek preležao koronavirus.

Endijeva majka, Džudi izjavila je u jutarnjem programu BBC-a sledeće:

- Kod kuće je u Sariju, koliko sam razumela, danas završava period izolacije, mada ostaje još da vidimo šta će biti za Australijan open - izjavila je Džudi.

Endi bi, u slučaju da dobije specijalnu dozvolu vlasti u Australiji, morao da prođe test i bude negativan, a onda bi morao dve nedelje u karantin u Melburnu.

Endi Mari
foto: EPA/Yoan Valat

Da li bi imao dovoljno vremena do početka turnira, ostaje da se vidi. S druge strane, Endijev brat Džejmi, koji igra dubl, imao je sreće, jer je bio na letovima u kojima nije bilo pozitivnih na koronavirus.

- On je jedan od tih srećnika koji su imali čiste letove, što znači da može da trenira do pet sati dnevno. Bude ga u 6.30, može da izađe i trenira par sati, 90 minuta bude u teretani i ima sat vremena da jede. Posle se vraća u hotel oko 11.30 i tu ostaje do kraja dana. U mnogo je boljoj poziciji od, recimo, Heder Votson koja je potpuno zaključana u sobi i čini sve što može da se u takvim uslovima sprema i održi kondiciju - zaključila je Džudi Mari.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.