AUSTRALIJANCI ŠPIJUNIRAJU ĐOKOVIĆA U KARANTINU: Snimili ga šta radi! Nadal počeo da odbrojava dane do kraja!
Foto: Printscreen/Twitter/@katelambe_

2 nedelje će provesti tu

AUSTRALIJANCI ŠPIJUNIRAJU ĐOKOVIĆA U KARANTINU: Snimili ga šta radi! Nadal počeo da odbrojava dane do kraja!

Najbolji svetski teniser je smešten u Adelejd zajedno sa još nekolicinom igrača i igračica

Objavljeno:

Novak Đoković je u četvrtak stigao u Adelejd i odmah je smešten u karantin koji prema propisima organizatora Australijan opena mora da traje dve nedelje.

Srpskom teniseru, kao i svim ostalim njegovim kolegama, biće dozvoljeno da napuštaju svoje apartmane samo zbog treninga tokom naredne dve nedelje.

A australijski mediji su iskoristili priliku da dođu ispred hotela u Adelejdu i snime kako najbolji teniser sveta provodi vreme na početku karantina, pa su ga tako usnimili kako "kulira" na terasi svog apartmana.

Takođe, iz karantina se oglasio i Rafael Nadal koji je objavio fotografiju sa svoje terase i pokazao kakav pogled ima, ali i kako je već počeo da odbrojava dane do kraja obavezne izolacije.

Podsećamo da su u Adelejdu smešteni Đoković, Nadal i Tim, kao i tri najbolje svetske teniserke, dok su svi ostali učesnici predstojećeg Australijan opena smešteni u Melburnu.

Ovo šestoro bi trebalo u Adelejdu da odigraju egzibiciju 29. i 30. januara, a potom od 1. do 5. februara ih očekuje učešće na ATP kupu koji će biti održan u Melburnu uoči početka Australijan opena.

Australijan open kreće 8. februara, a finale ja zakazano za 21. februar.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.