ANTALIJA JE BAKSUZNA ZA SRBE: Laslo Đere predao meč kvalifikantu zbog problema s vidom! Ostali smo bez predstavnika
Foto: EPA

maler za malerom

ANTALIJA JE BAKSUZNA ZA SRBE: Laslo Đere predao meč kvalifikantu zbog problema s vidom! Ostali smo bez predstavnika

Srpski teniser je prepustio pobedu Kuzmanovu koji je stigao iz kvalifikacija

Objavljeno: 18:23h

Loš početak sezone za Lasla Đerea koji je morao da preda svoj prvi meč u novog godini na turniru u Antaliji.

On se sredinom drugog seta požalio na probleme sa očima, pa je njegov protivnik Dimitar Kuzmanov prošao u narednu rundu takmičenja.

Igrač iz Sente imao je velikih problema još od samog početka duela. Čak dva puta je tražio medicinski tajmaut, a onda je, kada je Kuzmanov bio na tri gema od pobede rešio da ne želi više da muči ni sebe, a ni protivnika. Bugarin je tada vodio rezultatom 6:1, 3:2.

Laslo Đere
foto: Profimedia

Od samog početka je Kuzmanov bio dominantniji na terenu, što je bilo potpuno logično. Samo 46% poena na prvi servis je osvojio Đere, iako je imao procenat od 80% preciznosti pri servisu. Nije došao ni do jedne brejk lopte, dok je Bugarin čak pet puta uzeo servis srpskom igraču.

Srbija je tako ostala bez ijednog predstavnika u žrebu turnira u Antaliji, jer su prethodno poraze doživeli i Miomir Kecmanović i Peđa Krstin.

Kuzmanov je u žreb ušao iz kvalifikacija, a u narednoj rundi ga čeka težak rival. Protivnik će mu biti prvi nosilac, Mateo Beretini iz Italije. Turnir se igra za nagradni fond od 300.000 evra.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.