DEBELA SI, IDI U PENZIJU, NE BRUKAJ SE VIŠE! Moćnik svetskog tenisa isprozivao Serenu i razgnevio njenog muža!
Foto: EPA/John G Mabanglo

surovo

DEBELA SI, IDI U PENZIJU, NE BRUKAJ SE VIŠE! Moćnik svetskog tenisa isprozivao Serenu i razgnevio njenog muža!

- Da ima malo pristojnosti, povukla bi se. Sa svake tačke gledišta - rekao je rumunski biznismen

Objavljeno:

Jedan od najuticajnijih ljudi svetskog tenisa, milijarder Jon Cirjak, ponovo je vređao legendarnu teniserku Serenu Vilijams.

Amerikanka je od početka svoje karijere izložena brojnim kritikama zbog svog fizičkog izgleda, a sada joj je jedan od moćnika belog sporta poručio da je krajnje vreme da se povuče.

- S toliko godina i toliko težine, više se ne kreće kao pre 15 godina. Serena je bila senzacionalna teniserka. Da ima malo pristojnosti, povukla bi se. Sa svake tačke gledišta - rekao je rumunski biznismen.

Cirjak i Boris Beker
Cirjak i Boris Bekerfoto: EPA/Kiko Huesca

Mlađa sestra Vilijams je s 23 Gren slem titule samo na korak od rekorda čuvene Margaret Kort pa se veruje da je to motiviše da se i dalje takmiči.

Danas ima 39 godina a u septembru 2017. dobila je ćerku posle vrlo komplikovanog porođaja. Poslednji Gren slem osvojila je u januaru te godine u Melburnu.

Do sada je Amerikanka itekako znala da odgovori na prozivke, nema sumnje da neće štedeti ni nekadašnjeg rumunskog tenisera i profesionalnog hokejaša, koji danas radi kao predsednik Rumunske teniske federacije, a vlasnik je ATP i WTA Masters turnira u Madridu.

U međuvremenu, oglasio se Serenin suprug Aleksis Ohanijan koji je na konstataciju jednog novinara da se sa sigurnošću može reći da Vilijams više neće igrati u Madridu, odgovorio:

- Sa sigurnošću se može reći da nikog nije briga šta misli Jon Cirjak.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.