NOVAKA TERAJU DA ODUSTANE SA TURNIRA: Za sve su krive sulude ideje, Đoković PRIMORAN da digne ruke od takmičenja?!
Foto: EPA/ANDY RAIN

neverovatno

NOVAKA TERAJU DA ODUSTANE SA TURNIRA: Za sve su krive sulude ideje, Đoković PRIMORAN da digne ruke od takmičenja?!

Kao da to rade namerno

Objavljeno: 08:55h

Novak Đoković želi da nastupi na svom omiljenom grend slemu turniru Australijan openu, ali pitanje je da li će biti primoran na kraju da odustane od takmičenja!

Razlog je tvrdoglavostv Vlade Australije koja je u utorak donela odluku da teniserima zabrani ulazak u zemlju u decembru, pošto su oni pristali da dođu mnogo ranije u Australiju zbog obaveznog dvonedeljnog karantina.

Sada je i ta opcija izgubljna, što znači da bi u australijski karantin mogli tek početkom 2021. godine, pa bi posle dvonedeljne izolacije - odmah morali na teren (18. januar).

Stidljivo se spominje opcija odlaganja turnira za nedelju dana, ali deluje da je organizatorima već muka od australijske vlade i njihovih "tvrdih stavova", a šta tek reći za tenisere koji su već pristali na čudne uslove kako bi se takmičili.

Đoković i ostali vrhunski teniseri žele da dođu u Australiju, pristali su i na karantin, ali pod uslovom da u tom periodu mogu i da odlaze na treninge.

Za sada nema pozitivnog odgovora i pitanje je da li će Đoković braniti titulu...

Novak Đoković želi da "juri" rekorde Federera i Nadala, koji imaju tri grend slema više, a u 2020. godini nije mogao da se takmiči na Vimbldonu, dok je na US Openu diskvalifikovan, pa bi zaista bilo previše da se sve zakomplikuje oko Australijan opena.

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.