VELIKI UDARAC ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA, ALI I SRPSKI TENIS UOPŠTE: Iz Australije stižu vrlo negativne najave!
Novak Đoković, Foto: EPA/Christian Bruna

PROBLEM!

VELIKI UDARAC ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA, ALI I SRPSKI TENIS UOPŠTE: Iz Australije stižu vrlo negativne najave!

ATP kup se igra u više gradova i problem je u tome je da li će tamošnja Vlada dozvoliti da se putuje iz jedne države u drugu bez karantina

Objavljeno:

Pre manje od godnu dana Srbija je predvođena najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem osvojila trofej namenjen šampionu u prvom izdanju ATP kupa, pandana Dejvis kupu.

Kako se bliži početak nove sezone, a i drugo izdanje ATP kupa, pitanje koje se postavlja je da li će se on uopšte održati, kao i da li će biti obaveznog dvonedeljnog karantina.

ATP kup se igra u više gradova i je problem u tome je da li će tamošnja Vlada dozvoliti da se putuje iz jedne države u drugu bez karantina.

- Postoje dva uslova pre nego što donesemo odluku. Prvi je odobrenje karantinskih planova, a drugi je da moramo da imamo uverenje Vlade da možemo slobodno da putujemo iz jedne u drugu državu. Za sada još uvek ne znamo, šanse su 50:50 - rekao je direktor takmičenja Kreg Tili, dodavši da bi Australijan open mogao da se igra po principu "balona", kako je odigravan i, primera radi, US open.

Konačna odluka biće poznata 13. novembra.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.