SLOVAČKA LEPOTICA OTKRILA VELIKU TAJNU NOVAKA ĐOKOVIĆA: Ni Nadala nije 'poštedela'!
Danijela Hantuhova, Foto: Profimedia

SVE RAZJASNILA

SLOVAČKA LEPOTICA OTKRILA VELIKU TAJNU NOVAKA ĐOKOVIĆA: Ni Nadala nije 'poštedela'!

Slovakinja, koja dobro poznaje Novakovog trenera Marjana Vajdu, veruje da Novak nije izgubio Grend slem trku u kojoj za tri titule zaostaje za Rafom i Rodžerom Federerom

Objavljeno: 10:03h

Danijela Hantuhova, nekadašnja slovačka teniserka, otkrila je tajne Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Hantuhova je dobro upoznata sa porodicama Nadal i Đoković, kao i radnim navikama Rafe i Novaka. Nekada peta teniserka planete veruje da Srbin i Španac znaju i da se opuste.

- Oni imaju sjajan balans i znaju kako da se odmore od tenisa. Zbog toga su tako dobri. Ali, kada izađu na teren, onda je sve podređeno tenisu. I zato toliko često pobeđuju. To je osećaj koji uvek želite da iznova doživljavate - otkrila je njihovu "tajnu" Hantuhova.

Slovakinja, koja dobro poznaje Novakovog trenera Marjana Vajdu, veruje da Novak nije izgubio Grend slem trku u kojoj za tri titule zaostaje za Rafom i Rodžerom Federerom.

- Uzimajući u obzir njegovu posvećenost on može da igra još dugo. Mnogo toga i dalje može da pokaže, jak je fizički i mentalno i mislim da će igrati još četiri, pet godina - priča 37-godišnjakinja sa prebivalištem u Monte Karlu i dodaje:

- Šta sada rade fizioterapeuti za oporavak je potpuno drugačije od onog što su radili pre pet godina. Mislim da je kod Novaka pitanje samo to dokle će ga tenis i dalje ispunjavati.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)

Pogledajte video na našem youtube kanalu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.