KAKAV NAPAD NA RODŽERA FEDERERA: Đoković je zadao bolan udarac Švajcarcu, ali to nije sve!
Đoković i Federer, Foto: Profimedia

ponovo

KAKAV NAPAD NA RODŽERA FEDERERA: Đoković je zadao bolan udarac Švajcarcu, ali to nije sve!

Francuski teniser tvrdi da je tenis izgubio 20 godina jer su svi želeli da igraju isto kao Švajcarac. Zbog toga navija da njegovi rekordi padnu! Đoković jeste porušio neke, ali Simon želi da padnu svi!

Objavljeno: 20:24h

Žil Simon je objavio knjigu, veoma je prisutan u medijima, a njegove izjave poslednjih dana često dižu prašinu. Sad opet o Federeru i tome kako je ceo tenis stao zbog njega.

Dvadeset grend slem titule, 103 trofeja u karijeri, rekord po broju nedelja na prvom mestu ATP liste (to će da sruši Novak),... Francuz je kivan na Rodžera.

''Decenijama se verovalo da treba trenirati samo Federere. On je svojim stilom igre i samopouzdanjem koje ima potvrđivao to. Naterao nas je da izgubimo 20 godina! Svi u Francuskoj žele Rodžera Federera: roditelji, treneri,... '', rekao je Žil Simon i nastavio:

''Ne shvatamo da je Rafael Nadal osvojio isto toliko gren slemova radeći nešto drugo. Pomoglo bi kad bi pali Federerovi rekordi, tada bismo konačno mogli da vidimo i ostale.''

Trenutno 58. reket sveta je i u prethodnom periodu hvalio Nadala i Đokovića, ističući da su njihovi rekordi podjednako velika stvar za svetski tenis.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.