NJIH TROJICA NISU SA OVOG SVETA: Ono što rade Nole, Rafa i Rodžer nije normalno! Da jeste, radio bi to svako!
Foto: AP/EPA/Ali Haider/EPA/David Guzman

sve lepo objasnio

NJIH TROJICA NISU SA OVOG SVETA: Ono što rade Nole, Rafa i Rodžer nije normalno! Da jeste, radio bi to svako!

Legendarni Kipranin je objasnio i zašto je to tako i šta razlikuje njih trojicu od svih ostalih

Objavljeno: 13:52h

Markos Bagdatis, nekadašnji teniser, bio je gost u jednom podkastu gde je jedna od tema bila i "Velika trojka" u tenisu koja je nastala još dok je on bio aktivni igrač.

Kipranin, koji ima veliko poštovanje za svu trojicu igrača koji se smatraju najvećima svih vremena, ističe da jednostavno to što rade Đoković, Nadal i Federer nije normalno, iako javnost to sada shvata kao svakodnevnicu.

- Uzmimo za primer veliku trojku, Rodžera Federera, Rafaela Nadala i Novaka Đokovića. Ljudi vide njih i misle da je to što oni rade normalno. Ali uveravam vas da nije, da jeste i ja bih činio isto. Ono što su postigli njih trojica nije sa ovoga sveta. A razlog zašto još uvek osvajaju turnire je taj što nikada ne prestaju da uče, uvek pronađu način kako da se poboljšaju, čak i posle skoro dve decenije na vrhu - rekao je Bagdatis koji trenutno pokjušava da se bavi trenerskim poslom i radi sa Elinom Svitolinom.

- Ponavljam, učenje je ključno. Omogućava mi da se usavršavam i kao trener i kao osoba. Dobri rezultati će uvek doći onima koji ostanu otvoreni, u sportu, u svakodnevno životu...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.